comScore

Galatasaray Galatasaray

Levent Tüzemen'den Muslera haberlerine isyan! 'Algı operasyonu!'

11 Mart 2019, Pazartesi 22:31
Levent Tüzemen'den Muslera haberlerine isyan! 'Algı operasyonu!'

Levent Tüzemen, Galatasaray - Antalyaspor maçını yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 25. haftasında oynanan Antalyaspor maçında sahadan 5-0 galip ayrıldı. Maçın ardından Levent Tüzemen, kaleci Muslera'ya destek oldu ve hafta arasında sezon sonunda Muslera ile yolların ayrılacağına dair çıkan haberlere tepki gösterdi. 

"GALATASARAY YÖNETİCİLERİ ALGI OPERASYONUNA KAPILABİLİRLER"
Galatasaray teknik heyeti bu işi biliyor. Galatasaray bazı yöneticileri bu algı operasyonunun rüzgarına kapılıp bu futbolcu şu kadar para alıyor gönderebiliyor diyebilirler. Muslera'nın sana kazandırdıkları ortada. Şu anda Galatasaray'ın kadrosunda 2011'den itibaren en çok forma giyen oyuncu Muslera'dır. 

Muslera'nın bugünkü performansına övgüler yağdıran Levent Tüzemen, "İşte 1-0'dan sonra kurtardığı toplar ortada. Öyle sıradan kurtarışlar da değil." ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ



Öte yandan Opta verilerine göre maçta duble yaparak 10. golünü kaydeden Henry Onyekuru bu sezon Süper Lig'de çift haneli gol sayısına ulaşan ilk Galatasaraylı oldu. En son Bafetimbi Gomis geçen sezon 11. haftada bunu başarmıştı.

BELHANDA FORMUNU YAKALADI

Younes Belhanda, Antalyaspor maçında ortaya koyduğu futbol ile alkış topladı. Maçı 1 asist ile tamamlayan Belhanda, son 6 maçta 7 gole katkı sağladı. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 gol ve 3 asist kaydetti.

MUSLERA ANTALYASPOR MAÇINDA DEVLEŞTİ

7 kez Antalyaspor futbolcularına geçit vermeyen Fernando Muslera, bu sezon Süper Lig'de en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı. Fernando Muslera, Galatasaray taraftarlarının sevgi gösterisiyle karşılandı.

Antalyaspor maçında gol orucunu bozan Mbaye Diagne, karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistle tamamladı. Diagne, Galatasaray formasıyla 2 gol ve 1 asiste ulaştı. Süper Lig'deyenilmezliğini 11 maça çıkaran Galatasaray, lider Başakşehir ile birlikte devam eden en uzun namağlup seriye imza attı.
 

Galatasaray - Antalyaspor maçı 11'leri


Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ndiaye, Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

Antalyaspor'un 11'i: Boffin; Celustka, Bahadır, Diego, Chico; Charles, Hakan Özmert; Amilton, Fredy, Doğukan; Doukara.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!