comScore

Galatasaray Galatasaray

Lemina'nın sakatlığı ciddi mi? Fatih Terim'den açıklama

16 Şubat 2020, Pazar 21:37
Lemina'nın sakatlığı ciddi mi? Fatih Terim'den açıklama

Galatasaray'da orta sahanın önemli ismi Mario Lemina, Fenerbahçe derbisi öncesi Yeni Malatyaspor maçında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Galatasaray teknik heyeti karşılaşmanın son bölümlerinde Mario Lemina üzüntüsü yaşadı. Mario Lemina, Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Lemina, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Lemina'nın sakatlığı ciddi mi? Mario Lemina'nın sağlık durumu hakkında son dakika gelişmesi haberimizde.
 

Lemina, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?


Yeni Malatyaspor karşılaşmasına ilk 11'de çıkan 
Lemina, Fenerbahçe derbisi öncesinde sakatlanarak 90. dakikada oyundan çıktı. Yıldız futbolcu sakatlığından dolayı büyük bir üzüntü yaşadı ve direkt olarak soyunma odasına gitti.

FATİH TERİM'DEN LEMİNA AÇIKLAMASI
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Mario Lemina'nın sakatlığındaki ilk bulguları paylaştı. Muhabirin "Lemina'nın sakatlığında son durum nedir?" sorusuna yanıt veren Fatih Terim, "Arka adalesinde sorun. İyi bir haber değil tabi bu." dedi.

LEMİNA'NIN SON DURUMU SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
Galatasaray sağlık heyeti Mario Lemina'nın sakatlığı için vakit kaybetmeden harekete geçti. Lemina'nın durumunun Salı günü çekilecek MR sonrası belli olacağı aktarıldı.

Mario Lemina'nın Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde oynama durumu Salı günü yapılacak tetkiklerden sonra netleşecek. Fatih Terim'in Mario Lemina için yaptığı ilk açıklama ise Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!