comScore

Galatasaray Galatasaray

Leipzig 1-1 Galatasaray hazırlık maçı özeti ve golleri izle

12 Ocak 2019, Cumartesi 18:55
Leipzig 1-1 Galatasaray hazırlık maçı özeti ve golleri izle

Galatasaray Almanya'da oynanan hazırlık maçında Leipzig ile 1-1 berabere kaldı. Gurbetçi taraftar Galatasaray'ı deplasmanda yalnız bırakmadı. Leipzig - Galatasaray hazırlık maçının özeti, golleri ve detaylar haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray, Antalya kampından sonra Almanya'ya giderek Bundesliga ekibi Leipzig ile hazırlık maçı yaptı. Red Bull Arena'da oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Leipzig'in golünü Poulsen atarken, Galatasaray'ın sayısını Martin Linnes kaydetti. Gurbetçi Galatasaray taraftarları, Almanya'da sarı kırmızılı takımı yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca tezahüratlarla destek verdi. Öte yandan bu hazırlık maçının 2017 yılında Galatasaray'dan Leipzig'e transfer olan Bruma'nın sözleşmesindeki özel madde nedeniyle gerçekleştiği bildirildi. Leipzig - Galatasaray hazırlık maçının özeti, golleri ve tüm merak edilenler bu haberde.
 

Leipzig - Galatasaray maçı kaç kaç bitti?


33. dakikada kaleci İsmail Çipe'nin hatasını iyi değerlendiren Poulsen, topu Galatasaray ağlarına gönderdi. Leipzig, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda etkili bir futbol ortaya koyan Galatasaray, aradığı golü 55. dakikada buldu. Sinan Gümüş'ün şık pası sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Martin Linnes, Galatasaray'ın beraberlik golünü attı.

63. dakikada Mariano sakatlığı nedeniyle yerini Ömer Bayram'a bıraktı. Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma da 72. dakikada oyundan çıktı. Leipzig'de forma giyen milli oyuncumuz Atınç Nukan ise son 14 dakikada forma şansı buldu.
MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Leipzig - Galatasaray maçı ilk 11'ler


Leipzig'in ilk 11'i: Gulacsi, Upamecano, Konate, Halstenberg, Sabitzer, Bruma, Laimer, Demme, Poulsen, Timo Werner

Galatasaray'ın ilk 11'i: İsmail Çipe, Mariano, Maicon, Ryan Donk, Linnes, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün, Sinan Gümüş

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!