comScore

Galatasaray Galatasaray

Kulüpler Birliği'nde Fikret Orman'a oy vermeyen tek kulüp

29 Ağustos 2019, Perşembe 16:31
Kulüpler Birliği'nde Fikret Orman'a oy vermeyen tek kulüp

Kulüpler Birliği seçimlerinde yeniden başkan seçilen Fikret Orman'a sadece 1 kulübün oy vermediği belirtildi.

FutbolArena - Kulüpler Birliği Vakfı'nda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman'a 17 kulübün destek olduğu belirtildi. Fikret Orman'a oy vermeyen tek kulübün Galatasaray olduğu ifade edilirken, sarı kırmızılı kulübü temsilen toplantıda yer alan 2. Başkan Yusuf Günay'ın oy kullanmadığı belirtildi. 
 

Galatasaray, Kulüpler Birliği'nde Fikret Orman'a neden oy vermedi?


TRT Spor'dan Bahri Havadır, "Kulüpler Birliği'nde Fikret Orman'a 17 kulüp destek verdi. Sadece Galatasaray oy kullanmadı. Toplantıda Galatasaray adına 2. Başkan Yusuf Günay vardı. Kulüpler Birliği'nin Galatasaray'a karşı yaptığı bildirinin resmi siteden kaldırılmaması nedeniyle böyle bir tavır alınmış." dedi.

FİKRET ORMAN NELER SÖYLEDİ?
"Kulüpler Birliği bir vakıf. Kulüplerin temsilcilerinin oluşturduğu bir vakıf. Kanunsal olarak bir gücümüz yok. La Liga, Bundesliga, Premier Lig gibi değil. Sadece kulüp başkanlarından oluşmuş bir heyetiz. Fakat TFF ile işbirliği yaparak tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Türk futbolu, bu marka değerini hak etmiyor. Bir çalışma yapmamız gerekiyor. TFF'ye de bunu bildirdik. Ortaklaşa çalışarak marka değerimizi artırmamız lazım. Statlarda seyirci sayılarını artırmak için çalışmalar yapmalıyız. Yeni çıkan lisans talimatı gibi birçok konu var. Bizim bir bütün olarak saha dışında gayet iyi bir dostluğumuz var."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!