comScore

Galatasaray Galatasaray

Kulüpler Birliği geri adım atmadı! "17 kulüp de metnin arkasında"

06 Aralık 2018, Perşembe 17:30
Kulüpler Birliği geri adım atmadı!

Kulüpler Birliği, Galatasaray'dan bir temsilcinin katılmadığı toplantıda, kendi arasında toplandı. Toplantı sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Kulüpler Birliği, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Galatasaray'ın tepkisini çekmiş ve Galatasaray kulübü ile Kulüpler Birliği arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Bugün yapılan toplantı sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, yeni açıklamalarda bulundu.


Fikret Orman Kulüpler Birliği bildirisi ile ilgili ne dedi?


Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman: "Bizim yapmış olduğumuz en büyük hata Sayın Mustafa Cengiz'e de bu açıklamayı aktarmamış olmamız." dedi. 

"Galatasaray, Kulüpler Birliği'nin çok önemli bir üyesidir." ifadelerini kullanan Fikret Orman, "Bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıracaklarını düşünüyorum. Biz oy birliği ile açıklamanın arkasındayız." şeklinde konuştu. 
"ORTADA HAKEM KALMAZ"

Fikret Orman, Hüseyin Göçek'in cezalandırılmaması gerektiği ile ilgili olarak da "Her maçta hatalar yapılıyor. Her maçtan sonra hakemleri kamuoyu önünde cezalandırırsak ortada hakem kalmaz." şeklinde konuştu.

"Hakemler hata yaparsa dinlendirilir, kamuoyu önünde cezalandırılmaz." diyen Fikret Orman, "Böyle yaparsanız adalet dengesini bozarsınız. 18 kulüp de bu ligin parçası." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN KARŞISINDA OLMA HADDİMİZ YOK"

"Biz hiçbir kulüpten imza istemedik ki, altına imza attık veya atmadık mevzusu olsun. Biz 17 kulübün mutabık olduğunu söyledik." diyen Fikret Orman, "Galatasaray'ın karşısında olmak kimsenin hakkı da değildir, haddi de değildir." şeklinde konuştu.

"CEZAYI MHK VERİYOR"

"Herhangi bir maçta hakem hatası olduğu zaman çıkıp kamuoyu önünde hakeme ceza verdiğinizi açıklıyor musunuz? Hayır. MHK kendi içinde cezasını veriyor zaten."

"MUSTAFA CENGİZ VE ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'I ÇOK SEVERİM"

"Mustafa Cengiz'i çok severim, benden yaşı da büyüktür. Gördüğüm zaman elbette konuşurum. Biz birbirimize düşman değiliz. Abdurrahim Albayrak mesela benim çok yakın dostumdur. Çocuğunun düğününde nikah şahitliği yaptım."

"17 KULÜP DE AÇIKLAMANIN ARKASINDA"

"Bugün 17 kulüp de yapılan açıklamanın arkasında olduğunu ifade etti. Bu açıklamayı Mustafa Cengiz başkana iletmeliydim. Burada hata yaptık. Bunun dışında yapılan açıklamanın arkasındayız. Galatasaray'a da karşı durumumuz yok VAR sistemi hata yapmıyor. Hatayı yapan insanlar. Bu insanları eğitimle daha az hataya götürmemiz lazım. Araba dururken kaza yapar mı? Kulanan kazana yapar."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!