comScore

Galatasaray Galatasaray

Küfürlü tezahürat Luyindama'yı yakacak! İşte bekleyen ceza

05 Şubat 2019, Salı 18:15
Küfürlü tezahürat Luyindama'yı yakacak! İşte bekleyen ceza

Standard Liege'de forma giydiği dönemde Anderlecht karşısında kazanılan maçın ardından küfürlü tezahüratta bulunan Galatasaraylı Luyindama'ya ceza yolda. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Luyindama'nın başı dertte. Standard Liege - Anderlecht maçında sahanın ortasında "O.. Anderlecht" şekline küfürlü tezahürattta bulunan Luyindama'ya ceza yolda. 

Belçika basınındaki haberlere göre, Luyindama'ya para cezası ve stada giriş yasağı gelecek. Voetbal'ın haberine göre şu anki maaşına göre 250 ile 5000 euro arasındaki para cezasının Luyindama'yı çok fazla etkilemeyeceği yazılırken, diğer tarafta Belçika'da 3 aydan 5 yıla kadar olan stada giriş yasağının gündeme gelmesi Luyindama'yı geleceğiyle ilgili olumsuz etkileyebileceği kaydedildi. 
 

NELER OLMUŞTU? (Luyindama Anderlecht küfürlü tezahürat)


Standard Liege'in 2-1 kazandığı maçın ardından sahaya inerek Belçika ekibinin "Danse Ya Boss" tezahüratını yaptıran Luyindama bir anda orta parmağını kaldırarak Anderlecht'e küfürlü tezahürat yaptırdı. Luyindama, "O... Anderlecht" tezahüratını yaptığı sırada tribünlerdeki coşku arttı. 
"ARKADAŞLARIMLA VEDALAŞMAYA GELDİM"

Belçika basınına açıklamalarda bulunan Luyindama, "Arkadaşlarımla vedalaşmaya geldim. Onları tribünden izleyerek destek vermek istedim. Ayrıca taraftarlarımızla da vedalaşmak benim için önemliydi" dedi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!