comScore

Galatasaray Galatasaray

Kevin Mirallas transferinde Galatasaray'dan yeni karar

31 Aralık 2017, Pazar 09:07
Kevin Mirallas transferinde Galatasaray'dan yeni karar

Galatasaray'ın transfer etmek istediği isimler arasında olduğu iddia edilen Belçikalı golcü Kevin Mirallas ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

FutbolArena - Galatasaray'da ara transfer öncesi transfer için çalışmalar devam ederken Everton'un satış listesine koyduğu oyuncu Kevin Mirallas için yönetim beklenmedik bir cevap aldı.
 

Galatasaray'da Kevin Mirallas transferi olacak mı?


Hücum  hattında forma giyen başarılı futbolcu i.in Everton tekliflere açık olmasına karşın çıtayı yükseğe çekti. Galatasaray'ın ilgilendiği Kevin Mirallas için Olympiakos'un da devreye girmesi sonrası oyuncunun fiyatı da artmış oldu.

Fotomaç'ın haberine göre, Everton geçen sezon sözleşmesini uzattığı Belçikalı yıldız için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bu parayı çok bulan Olympiakos ise 3 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletti ancak İngilizler'den olumsuz yanıt aldı. Mirallas da 1.8 milyon Euro talep ediyor
Galatasaray bu gelişme sonrası Everton ile görüşmeleri askıya aldı.
 

Kevin Mirallas'ın Everton performansı


Her iki kanatta ve forvette görev yapan 30 yaşındaki Mirallas bu sezon Everton'da istediği kadar forma giyemiyor. Premier Lig, İngiltere Kupası ve Avrupa Ligi'nde toplam 13 maçta görev yapabilen yıldız futbolcu hiç gol atamazken, takımına sadece 2 asistlik katkı yapabildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!