comScore

Galatasaray Galatasaray

Kaan Ayhan, Sassuolo'ya transfer oluyor! Sürpriz gelişme

31 Temmuz 2020, Cuma 21:29
Kaan Ayhan, Sassuolo'ya transfer oluyor! Sürpriz gelişme

İtalya Serie A ekibi Sassuolo, Kaan Ayhan için Fortuna Düsseldorf'a resmi teklif yaptı.

FutbolArena - Almanya Bundesliga'da küme düşen Fortuna Düsseldorf'ta Kaan Ayhan'ın geleceği belli oluyor. TRT Spor'un son dakika haberine göre Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Kaan Ayhan için İtalya Serie A ekibi Sassuolo transfer teklifi yaptı.
 

Kaan Ayhan, Sassuolo'ya transfer olacak mı?


Sassuolo, Kaan Ayhan'ın 2,5 milyon avroluk serbest kalma opsiyonu için sözleşmede belirlenen son günde hamlesini yaptı. İtalya Serie A ekibinin resmi teklifini sunduğu ve Kaan Ayhan'ın transfere sıcak baktığı aktarıldı.

KAAN AYHAN'IN TERCİHİ SASSUOLO
Öte yandan muhabir Ertan Süzgün transfer hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Galatasaray, Kaan Ayhan için opsiyonu değerlendirmede geç kaldı. Kaan Ayhan için Roma son ana kadar masadaydı. Kaan Ayhan, daha çok süre alabileceği takım olarak Sassuolo'da karar kıldı. Sözleşme 4 yıllık." ifadelerini kullandı.

DÜSSELDORF'TAN KAAN AYHAN AÇIKLAMASI

Fortuna Düsseldorf CEO'su Thomas Röttgermann, kulübün resmi hesabından açıklamada bulundu. Röttgermann transfer haberleri hakkında "Kaan Ayhan konusunda şu anda bir anlaşma yok. Serbest kalma maddesinin yürürlüğe girip girmeyeceği konusu pazartesi günü belli olacak." dedi.

KAAN AYHAN'IN FORTUNA DÜSSELDORF KARİYERİ

Futbol kariyerine Schalke altyapısında başlayan Kaan Ayhan, bir dönem Frankfurt'ta kiralık oynadıktan sonra 500 bin euro bonservis bedeliyle Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu. 4 yıldır Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan, bu sezon 34 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!