comScore

Galatasaray Galatasaray

İtalyan takımları Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti mi?

12 Ekim 2018, Cuma 22:06
İtalyan takımları Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti mi?

Galatasaray'ı UEFA'ya hangi takımlar şikayet etti? Sarı kırmızılı takımı 2 İtalyan Kulübü'nün UEFA'ya şikayet ettiği haberleri gündeme oturmuştu.

FutbolArena Özel Galatasaray'ı İtalyan kulüpleri mi UEFA'ya şikayet etti. UEFA, Galatasaray Kulübünün FFP Kurulu ile yaptığı 4 yıllık anlaşmayı yeniden inceleme kararı alırken bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. Eski CAS Hakemi ve Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi Türker Arslan, bugün "Galatasaray'ı 2 İtalyan kulübü UEFA'ya şikayet etti" iderdiasında bulundu.


Galatasaray'ı UEFA'ya kimler şikayet etti?


Türker Arslan'ın bu iddiası üzerine Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i birçok kulüp üyesi aradı. Hangi İtalyan kulüplerinin Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği merak uyandırırken Başkan Mustafa Cengiz bu iddiaya "Böyle bir durum söz konusu değil. Ne İtalyan ne de Türk kulüpleri, Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etmedi. Ben zaten kulüplerin şikayeti var diye bir ifade de kullanmadım. Şunu net olarak söyleyebilirim ki, Galatasaray ile alakalı UEFA'ya herhangi bir kulübün şikayet, başvurusu yok" dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!