FutbolArena - Galatasaray ile Athletic Bilbao arasında transfer yarışı başladı.
Ara transfer döneminde forvet almaya hazırlanan Galatasaray’ın gündemine Falcao ve Alan’dan sonra Fernando Llorente geldi.
İspanyol basını Galatasaray ile Athletic Bilbao arasındaki Fernando Llorente yarışını değerlendirdi.
AS Gazetesi, Galatasaray’ın Fernando Llorente ile ilgilendiğini iddia ederken Athletic Bilbao’nun devrede olduğunu açıkladı.
Ocak ayı öncesi Athletic Bilbao hakkında bir transfer analizi yayınlayan AS Gazetesi, bu girişimde Galatasaray’ın durumunun zor olduğuna yer verdi.
Fernando Llorente yaptığı son açıklamada "Tottenham ile sözleşmem sezon sonunda bitiyor.
Kulübün bu konuda opsiyonu var ama henüz bir girişim olmadı. Geleceğimde neler olacağını yakında göreceğiz." dedi.
Llorente öte yandan İspanya’dan gelen transfer ilgisinin sorulması üzerine "Athletic Bilboa’dan teklif gelirse dönerim" ifadelerini kullandı.