"REAL MADRID'E HUZUR VEREN GALİBİYET"
Karşılaşma sonrası Real Madrid'in futbolunu öven gazeteler, Galatasaray karşısında kolay bir galibiyet elde edildiğini manşetlerine çıkardı. Marca Gazetesi, "Rodrygo, Bernabeu'yu aydınlattı" manşetini atarken AS Gazetesi de Brezilyalı futbolcunun performansını öne çıkararak, "Bernabeu'da zenginleştirilmiş uranyum bulundu; Rodrygo" şeklinde başlık attı.
Mundo Deportivo, "Real Madrid, Galatasaray'ı çok kolay geçti" derken El Pais, "Real Madrid, Galatasaray'ı süpürdü" manşetini attı.

FATİH TERİM NE DEDİ?
"Böyle bir şey beklemiyorduk tabi. Oyunla ilgili söylenecek tek şey var, yazık! Utandık. Mücadele etmeyi, beraber oynamayı hedeflemiştik ama bunu beceremedik. Galatasaray taraftarlarını üzdüğümüz için üzgünüz. 15 senede bir böyle bir şey oluyor. Real Madrid'e yenilirsiniz ama böyle oynayarak değil. Çok uzun zamandır bir takım hem içeride, hem dışarıya bir takım mesajlar veriyorum zaten. Söylediklerimin dışında söylemeyediklerim... Arasındaki uçurum derler ya, öyle bir laf var. Mağlubiyet olabilir fakat bugünkü mağlubiyet, mücadele edemedik. Yazık sadece. Söylenecek fazla şey yok."
Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!