comScore

Galatasaray Galatasaray

Gürses Kılıç'tan Galatasaray'a maç sonu olay sözler!"

17 Aralık 2019, Salı 23:46
Gürses Kılıç'tan Galatasaray'a maç sonu olay sözler!

Tuzlaspor - Galatasaray maçının ardından çıkan olayların ardından Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç çok sert açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynadıkları maçın ardından son derece sert açıklamalarda bulundu. 


Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç'ın Galatasaray maç sonu açıklamaları


"GALATASARAY'A YAZIKLAR OLSUN, YAKIŞMADI"

Biz amacımıza ulaştık. Galatasaray'ı Türk Telekom'da basa basa yendik. Bu bir intikam maçı değildir. Galatasaray'ın intikam alması gereken PSG ve Real Madrid'dir. Galatasaray'a yazıklar olsun yakışmadı
"MUSLERA GELİP KÜFÜR EDECEK HE? YOK ÖYLE!" 

Bu ülkenin paralarıyla bu hale gelip, ondan sonra bana küfür edecekler. Girişte saldıracak. Oyuncuma saldıracak. Yok böyle bir dünya. Galatasaray'ı kenetledik ya, helal olsun bize. Tuzlaspor'u yenince kahraman mı oldular?

"GALATASARAY'I KENETLEDİK YA, HELAL OLSUN BİZE!"

Galatasaray'a karşı gerçekten büyük bir iş başarmışız. Onları kenetledik ya, bu da bize yeter zaten. Ben yan hakeme de söyledim. Muslera ikinci yarı durmadan kulübeye sinkaflı laflar etti. Yan hakemie söylüyorum, maç bitiyor zaten diyor. Ya kardeşim adam küfür ediyor. 
"MUSLERA KÜFÜR EDİYOR, HAKEME SÖYLÜYORUM MAÇ BİTİYOR DİYOR"

Biz emekçileriz, biz işimizi yapıyoruz. Gökhan Çıra belki terbiyesizlik, saygısızlık yaptı ama 23 yaşında bir çocuk. Nasıl bir intikam bu?  Galatasaray'a karşı gerçekten büyük bir iş başarmışız. Onları kenetledik ya, bu da bize yeter zaten. Ben yan hakeme de söyledim. Muslera ikinci yarı durmadan kulübeye sinkaflı laflar etti. Yan hakemie söylüyorum, maç bitiyor zaten diyor. Ya kardeşim adam küfür ediyor. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!