comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Transfer: Galatasaray'da Tolga Ciğerci gerilimi!

16 Temmuz 2018, Pazartesi 13:28
GS Transfer: Galatasaray'da Tolga Ciğerci gerilimi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan gönderilmesi düşünülen Tolga Ciğerci'nin menajeriyle 2. başkan Abdurrahim Albayrak arasında gerginlik yaşandı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları bir arada yürütülürken kadroda düşünülmeyen Tolga Ciğerci ile ilgili gerginlik yaşanıyor.
 

Galatasaray Transfer Haberleri: Tolga Ciğerci, Galatasaray'dan ayrıldı mı? (16 Temmuz Pazartesi)


Fatih Terim'in kadroda yer alamayacağını düşündüğü için satılık listesine konulan Tolga Ciğerci'nin önceki gün menajeri çağrılmıştı. Görüşmelerde ise farklı pürüzler ortaya çıktı. Tolga Ciğerci'nin menajerinin Galatasaray'a 2 kez ihtar çektiği belirlendi.

Tolga'nın menajeri Kadir Özdoğan ile dün görüşen Galatasaray Kulübü 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, ayrılık kararını şu şekilde açıkladı "Galatasaray Kulübüne 2 kez ihtar çektiniz. Bu doğru bir tavır ve hoş bir yaklaşım değil. Sizinle artık yola devam edemeyiz. İki kez Galatasaray kulübüne ihtar çeken oyuncunun takımda kalmasını istemiyoruz Tolga'ya kulüp bulun” denildi.
İSVİÇRE KAMPINA GÖTÜRÜLMEDİ

Tolga Ciğerci, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından sakatlığı bahane gösterilerek İsviçre kampına götürülmemiş İstanbul'da bırakılmıştı. IG TV'de açıklamalarda bulunan Fatih Terim orta saha oyuncularını sayerken Tolga Ciğerci'den bahsetmemesi ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!