comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Transfer: Galatasaray'da Nuri Şahin için 4 yıllık imza iddiası

01 Haziran 2018, Cuma 09:11
GS Transfer: Galatasaray'da Nuri Şahin için 4 yıllık imza iddiası

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken Nuri Şahin ile ilgili yeni iddialar ortaya çıkmaya başladı. Nuri Şahin, Galatasaray'a gelecek mi?

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'i şampiyon bitirirken seçim sonrası transfer çalışmalarına da hız verdi. Galatasaray'ın gündeminde Nuri Şahin bulunuyor. Galatasaray, Nuri Şahin'i transfer ediyor mu?
 

GS Transfer Haberleri: Nuri Şahin, Galatasaray'a gelecek mi? (1 Haziran Cuma)


Galatasaray'da iddialar devam ediyor. Galatasaray'ın Borussia Dortmund'da oynayan Nuri Şahin'in peşinde olduğu iddiaları bir kez daha ortaya çıktı. Galatasaraylı yöneticiler Nuri Şahin ile ilgili maliyet araştırmasına devam ediyor. Yapılan ilk görüşmelerde Nuri Şahin'in yönetimden 4 yıllık sözleşme istediği ifade ediliyor. Fanatik'in haberine göre, orta yol bulunduğu takdirde imzaların atılması bekleniyor. Avrupa'dan Liverpool, Roma ve Napoli 29 yaşındaki oyuncuyu isteyen takımlar arasında yer alıyor. Ancak Teknik Direktör Fatih Terim ile iyi bir ilişkisi olan Nuri'nin ilk tercihinin Galatasaray olacağı iddia edildi.



Nuri Şahin'in geçen sezonki performansı


Nuri Şahin'in adı son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılıyor. Galatasaray'da yapılacak seçim sonrası Nuri Şahin ile ilgili transfer operasyonu yapılacağı öngörüilüyor.
Borussia Dortmund formasıyla bu sezon 17 lig maçına çıkan Nuri Şahin 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Nuri Şahin'in sözleşmesi gelecek senenin haziran ayında sona eriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!