comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Transfer: Galatasaray gözünü Mısır'a dikti! 3 isim...

17 Haziran 2018, Pazar 09:33
GS Transfer: Galatasaray gözünü Mısır'a dikti! 3 isim...

Galatasaray transfer haberleri kapsamında Mısırlı futbolcuların ismi öne çıktı.

Galatasaray Transfer Haberlerleri kapsamında Dünya Kupası'ndan oyuncular bakıldığı iddiası öne çıktı. Habere göre Galatasaray, Mısır Milli Takımından üç futbolcuyu izliyor. Galatasaray transfer haberleri FutbolArena'da!


GS Transfer Haberleri Bugün; Galatasaray Mısır'dan kimleri alacak? (17 Haziran 2018 Pazar)


Galatasaray'ın transfer gündeminde Mısırlı futbolcuların ismi yeniden yer almaya başladı. Milliyet'in haberine göre Cimbom, Mısır'dan üç futbolcu ile özel olarak ilgileniyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla bütün maçları mercek altına alan sarı-kırmızılı gözlemcilerin kaleci Mohamed Al Shenawy ile hücum oyuncuları Marwan Mohsen ve Amr Warda'yı rapor ettikleri ifade edildi.  Bu isimlerden 29 yaşındaki kaleci Mohamed Al Shenawy, El Ahly forması giyiyor. bu futbolcunun bonservisi sadece 300 bin euro. Santrafor olan Marwan Mohsen de 29 yaşında ve aynı kulüpte forma giyiyor. Mohsen'in bonservisi için konuşulan rakam ise 800 bin euro. Amr Warda ise sezon içinde de Galatasaray ile ismi anılan futbolculardan biri olmuştu. 


Amr Warda kimdir? Kaç yaşında, golleri ve asistleri


Mısırlı futbolcu Amr Warda, Yunanistan'ın Atromitos takımında forma giyiyor. Mısır'dan Yunanistan'a transfer olan Amr Warda önce Panetolikos ardından PAOK formaları giydikten sonra bu sezon başında Atromitos'un yolunu tutmuştu.Bu sezon 28 maçta 11 gol atıp 7 de asist yapan Warda, Garry Rodrigues gibi sol kanatta oynayıp sağ ayağını kullanıyor. Warda aynı zamanda sağ kanatta da forma giyebiliyor. 24 yaşındaki Mısırlı futbolcu Mısır'da 19 milli maça çıkarken gol kaydedemedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!