comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haberler: Fatih Terim'den iki isme övgü! Gizli kahramanlar

15 Eylül 2018, Cumartesi 11:40
GS Haberler: Fatih Terim'den iki isme övgü! Gizli kahramanlar

Galatasaray sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-1 yenerken maçın yıldızları Garry Rodrigues ve Ozan Kabak olmuştu. Terim bu iki isim dışında iki oyuncuyu da özel olarak kutladı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da 4-1 sona eren Kasımpaşa maçı sonrasında başta Fatih Terim olmak üzere herkes 18 yaşındaki Ozan Kabak ile 2 gol atan Garry Rodrigues'in performansını takdir ederken, tecrübeli teknik adam iki futbolcusunu daha özel olarak tebrik etti. 


Galatasaray Haberleri: Kasımpaşa maçında kimler iyi oynadı?


Maç sonu yapılan maç analizinde Yuto Nagatomo ile Sinan Gümüş'ün ortaya koydukları oyun, teknik heyet tarafından çok beğenildi.

Lokomotiv Moskova maçı nedeniyle çalışmalarına hiç ara vermeden başlayan Galatasaray'da Terim, hemen mesaiye başladı.
Ümit Davala ve Levent Şahin ile birlikte 4-1 sona eren Kasımpaşa maçını bir kez daha izleyen Fatih Terim, özellikle çok doğru anlarda kademeye girip kritik hamleler yapan Nagatomo ile hücumda Sinan'ın performanslarını da çok beğendi.

Galatasaray teknik heyeti bugün Rusya'dan dönecek antrenör Hasan Şaş'tan Lokomotiv Moskova'ya dair analizlerini dinleyip bu karşılaşma için mesaiye başlayacak.


GS Haberleri: Erman Toroğlu'nun Ozan Kabak yorumu


Öte yandan dün 18 yaşında sahada yer alan Ozan Kabak'ı, spor yazarı Erman Toroğlu yere göğe sığdıramadı. 

Toroğlu yazısında Ozan Kabak için şu ifadeleri kullandı.

"Yalnız dün bir oyuncu dikkatimi çok çekti. Stoper oynayan Ozan.

Bence dün akşamın ve sahanın en iyisiydi. Neden? Zamanlaması çok iyi, iyi toplar kesiyor ve en beğendiğim yanı da rakip üzerine gelip depar attığında ona hamle yapıp düşürmeye kalkmıyor.
Onun yanında ve önünde koşarak rahatsız ediyor ve faul yapmıyor. Şu anda Türkiye'de bu hareketi yapan defans adamı çok az. Ya gidip 'dan' diye vurup adamı düşürüyorlar, ya da adam topla yanlarından geçiyor.

Ozan rakiplerini engelliyor. Yüz ifadesine ve vücut diline göre çok hırslı ve inatçı bir tip. Tam bir defans adamı görüntüsü var. İnşallah üstüne koyarak devam eder.

Türkiye'de defans adamlarına, stoperlere, orta sahanın ortasındaki adamlarda milyon euro'lar verildiği yerde böyle oyuncuları çıkarıp oynatmak ve kazandırmak çok doğru işler."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!