comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haberi: Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamalarına ilişkin uyarı! Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamaları ne zaman?

19 Mayıs 2018, Cumartesi 21:31
GS Haberi: Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamalarına ilişkin uyarı! Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamaları ne zaman?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Göztepe'yi yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 21. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları ne zaman? Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamalarına ilişkin açıklama! Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe'yi yenerek 2017-2018 sezonu şampiyonu oldu. Galatasaray'dan şampiyonluk kutlamasıyla ilgili önemli bir paylaşım geldi. Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları ne zaman? Detaylar haberimizde. 
 

GS Haber. Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları ne zaman? Florya'da şampiyonluk kutlaması var mı?


Galatasaray, Göztepe karşısında galip gelerken 21. kez mutlu sona ulaşan taraf oldu. Şampiyon Galatasaray'dan taraftarların şampiyonluk kutlamalarına ilişkin açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kutlama yapılmayacağı ifade edildi. Açıklamada, "Fiziki şartların elverişsizliği ve gerek taraftarımızın gerekse takımımızın güvenliği nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluk kutlaması yapılmayacaktır. Büyük Galatasaray taraftarına bu konu hakkında göstereceği hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz" denildi.
 

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması ne zaman planlanıyor? Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları biletleri ne kadar?


Galatasaray, şampiyonluk kutlamasını bugün yapmayacak. Galatasaray'da futbolcular, teknik heyetin de katılımı ile kupa seremonisinin yapılacağı gece Pazar başlayacak.
Galatasaray'ın kupa töreni ve 21.şampiyonluk kutlamalarının bilet fiyatları 30 ila 100 TL olarak belirlendi. 2017-18 sezonunda Galatasaray Stadı'da VIP koltuğu yada kombinesi olan taraftara öncelik ve birkaç saatliğine yüzde 50 indirimli tarife uygulanacak.
 

Galatasaray'dan resmi kutlama programı açıklaması


2017-2018 sezonunun şampiyonu Galatasaray, 21. şampiyonluğu son yıllarda eşine az rastlanacak bir güzellikte Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda kutlayacak. 20 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen'de YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak!

SEZONUN EN İYİ GÖSTERİSİ!

Dev bir sahnenin kurulacağı Türk Telekom Stadyumu'nda 6 LED ekranla tribündeki taraftarlarımız şampiyonluk kutlamasına dair tüm anları detaylı bir şekilde izleyebilecek. Sürpriz şarkıcılar, DJ performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, tüm tribünlere asılacak 21 özel bayrak, alev makineleri, discoball logolar, payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak. Bu özel gecede sadece formayı terleten futbolcularımız değil geçmişten bugüne 21 şampiyonluğa emek veren teknik adamlarımız da onore edilecek.

BİLET SATIŞ DETAYLARI

Şampiyonluk Kutlaması etkinliği bilet karşılığı izlenebilecek. 2017-2018 Futbol Sezonunda VIP Kombine, Sezonluk bilet ve 5'li paket satın alan taraftarlarımız saat 11:00'e kadar bilet aldıkları takdirde şampiyonluk kutlaması etkinliğini yüzde 50 indirim ile izleyebilecek. 20 Mayıs Pazar günü saat 11:00 sonrası genel satışa çıkacak olan bilet fiyatları şu şekilde:



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!