comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haberi: Galatasaray'da 7 deplasman galibiyetinin 4'ü Fatih Terim'e ait

06 Mayıs 2018, Pazar 21:33
GS Haberi: Galatasaray'da 7 deplasman galibiyetinin 4'ü Fatih Terim'e ait

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Akhisarspor'u 2-1 mağlup ederken önemli bir galibiyet aldı. Fatih Terim açısından bu galibiyet ayrı bir istatistiği de öne çıkardı.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor ile deplasmanda karşılaştı ve rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet aldı. Galatasaray bu maçlar birlikte deplasmandaki şanssızlığını da kırmaya devam etti.
 

Galatasaray'ın Fatih Terim yönetiminde deplasman karnesi


Türk Telekom Stadı'nda bu sezon son derece etkili olan ve 16 maçın 15'ini kazanıp 1 maçta berabere kalan Galatasaray aynı performansı dış sahada gösterememişti. Ancak bu durum son maçlarda Fatih Terim ile birlikte kırılmaya başladı.

Opta verilerine göre, Galatasaray deplasmanda oynadığı son 12 maçta 4. galibiyetini aldı  Sarı-Kırmızılı takım kalan 8 maçın 7'sini kaybetmiş ve 1'inde de berabere kalmıştı. Sarı-Kırmızılıların bu sezon dış sahadaki toplam 7 galibiyetinin 4'ü ise Fatih Terim yönetiminde geldi. Fatih Terim yönetiminde 4 galibiyet alan Galatasaray, son 2 deplasmanı da kazandı.
 

Galatasaray'da Gomis'in penaltı kaçırdığı maçlar


Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis 90+2'de Sarı-Kırmızılı takımın kazandığı penaltıda topun başına geçti. Ancak deneyimli golcü geçen hafta Beşiktaş derbisinde olduğu gibi bu hafta da penaltı kaçtı.
Gomis, Süper Lig'de kullandığı son üç penaltıyı gol yapamadı. Başarılı golcü, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarından penaltıdan yararlanamadı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!