comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haber: Podolski'den Volkan Demirel'e olay gönderme

04 Temmuz 2018, Çarşamba 18:29
GS Haber: Podolski'den Volkan Demirel'e olay gönderme

Galatasaraylı eski futbolcu Podolski sosyal medyadan Volkan Demirel'e göndermede bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray'ın eski futbolcusu ve şu anda futbol hayatını Japonya'da sürdüren Lukas Podolski'den Volkan Demirel'e gönderme geldi. 

Galatasaray'da forma giydiği dönemde sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye yaptığı göndermelerle twitter'da büyük yankı uyandıran Podolski, bu kez Volkan Demirel'in fotoşoplu bir fotoğrafını paylaşayarak Galatasaray'ın son şampiyonluğu üzerinden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Podolski instagram hesabından ayrıca benzer saatlerde Galatasaray formalı fotoğraflarını da paylaştı. 
 

Fenerbahçe Transfer: Volkan Demirel, Fenerbahçe'de kalacak mı?


beIN Haber'de değerlendirmelerde bulunan Metin Tekin, Fenerbahçe'nin iyi bir kalciye ihtiyacı olmasına rağmen Volkan Demirel ile yola devam etmesi gerektiğini söyleyerek şunları ifade etti:
"Fenerbahçe'nin Volkan ile yolları ayırması sportif olarak doğru olmaz. Hala iyi oynayabilen bir Volkan var. Bence devam edilmeli. Fenerbahçe'nin artık iyi bir kaleciye ihtiyacı var ama Volkan da takımda kalmalı. Volkan gibi bir kalecinin alternatif olarak takımda tutulması çok önemli."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!