comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haber: Lokomotiv Moskova'da Galatasaray maçı öncesi dev kaos!

15 Eylül 2018, Cumartesi 01:25
GS Haber: Lokomotiv Moskova'da Galatasaray maçı öncesi dev kaos!

Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Galatasaray maçının ardından konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Lig 7. haftasında Dinamo Moskova ile 1-1 berabere kaldı ve puan kayıplarına devam etti.

Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Dinamo Moskova maçının ardından zehir zemberek açıklamalar yaptı ve sözleşmesiyle flaş ifadeler kullandı. 
"BANA SAYGI GÖSTERMEDİLER"

Mesele para değil. Bu konunun açıklığa kavuşmasını istiyorum ki, insanların da olayı net anlaması gerekiyor. Ben şu an kazandığım paradan daha fazlasını istemedim. Ancak yönetim tarafından bana saygısızlık yapıldı. Ben saygıyı hak ediyorum ve yönetimin bu saygıyı göstermediğini düşünüyorum. Benim hoşnutsuzluğumun nedeni bu. Maddiyatla hiçbir ilgisi yok. Bazen oyuncular gider, diğerleri gelir. Futbol böyle bir şey. Ancak mesele para değil. Yaklaşık 4 aydır devam ediyor. Söylemek istediğim şey bu. 

"GALATASARAY MAÇINDA OYNAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM AMA..."

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray maçında oynayacağımı düşünüyorum. Her şey yolunda giderse Türkiye'den olumlu bir sonuçla dönebiliriz. Öte yandan Ocak ayında ne olacağını henüz söyleyemem. Şu anda kariyerimi Lokomotiv Moskova'da sürdüreceğime %100 garanti vermiyorum. 

"İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR HER ZAMAN ZORDUR"

Fernandes, Smolov'un yokluğunda Galatasaray'a karşı zorlanacak mısınız? sorusuna, "Takımınızda önemli bir oyuncu olmadığında oynamak her zaman daha zordur. İstanbul'daki maçlar zaten zor geçer. Smolov olmadan daha da zor olacak. 


Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!