comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haber: Fatih Terim 4-6-0 taktiğini deneyecek!

07 Eylül 2018, Cuma 09:30
GS Haber: Fatih Terim 4-6-0 taktiğini deneyecek!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Bafetimbi Gomis'in yerinin dolmaması üzerine yeni bir taktik düşünmeye başladı.

FutbolArena - Galatasaray'da santrfor sıkıntısı Fatih Terim'i yeni arayışlara itti. Bafetimbi Gomis'in yerine yeni bir golcü alamayan Galatasaray o pozisyonda ya Eren'i oynatacak ya da farklı bir taktik üzerinde duracaktı. Terim, Milli Takım arasının ardından 4-6-0 sistemi üzerinde duruyor. 


GS Haber: Galatasaray 4-6-0 sistemini oynayabilir mi?


Takvim gazetesinin haberine göre Fatih Terim artık santrforsuz bir düzene geçecek ve 4-6-0 taktiğini deneyecek. 

Eren'i kulübeye gönderip Onyekuru'yu hücumun merkezine çekmeyi düşünen İmparator, kanatlarda ise Rodrigues ve Feghouli'yi oynatacak. Orta üçlü ise Fernando, Emre ve Ndiaye'den oluşacak.
LOKOMOTİV MOSKOVA'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Öte yandan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova'nın eski başkanı Olga Smorodskaya, gruptaki takımları değerlendirdi. 

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova 18 Eylül'de İstanbul'da, Türk Telekom stadında karşı karşıya gelecek. Lokomotiv Moskova eski başkanı Olga Smorodskaya, Rus basınına yaptığı açıklamada, "Şimdi değil de ne zaman?" dedi. 

"EN GÜÇLÜ RAKİP GALATASARAY GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Porto'nun eski gücünde olmadığını ve Schalke'nin de her şeye rağmen tecrübeli bir takım olduğunu söyleyen Olga Smorodskaya, buna rağmen gruptaki en güçlü rakiplerinin Galatasaray olacağını söyledi. Olga, "Dengeli bir grup ama artık Lokomotiv Moskova'nın eski yıllarına dönmesi ve bu gruptan çıkması lazım. Şimdi değil de ne zaman?" diye konuştu. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!