comScore

Galatasaray Galatasaray

Gomis'den kırmızı kart yorumu ''Ben bir şey yapmadım''

10 Aralık 2017, Pazar 12:41
Gomis'den kırmızı kart yorumu ''Ben bir şey yapmadım''

Galatasaray yönetimi Akhisarspor maçında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis için PFDK'dan çıkacak karara göre Tahkim Kurulu'na gidecek.

FutbolArena Özel - Galatasaray dün akşam Akhisarspor'u sahasında 4-2'lik skor ile mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'da Fransız golcü oyuncus Bafetimbi Gomis, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Galatasaray yönetimi Gomis'e gelecek cezaya göre Tahkim Kurulu'na itiraza gidecek. 


Galatasaraylı Gomis'ten kırmızı kart yorumu


Akhisarspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu ile girdiği ikili münakaşa sonrasında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor deplasmanında takımının yanında olamayacak.

GALATASARAY KULÜBÜ HAREKETE GEÇME KARARI ALDI
Galatasaray'da 68.dakikada Mustafa Yumlu ile girdiği ikili mücadele sonrasında kırmızı kart gören Gomis, o pozisyon hakkında rakibe sert bir hamlesinin olmadığını belirtti. Pozisyonu tekrar tekrar izleyip Gomis'i de dinledikten sonra Galatasaray Kulübü, bu konuda harekete geçme kararı aldı.

GALATASARAY PFDK'NIN KARARINA GÖRE İTİRAZ EDECEK

Sarı kırmızılı idareciler Gomis'in gördüğü kırmızı kart nedeniyle savunma hazırlayıp, PFDK'nın da vereceği karara göre hafta içinde gerekli itirazları yapacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!