comScore

Galatasaray Galatasaray

Gaziantep FK - Galatasaray | FutbolArenaTV

09 Kasım 2019, Cumartesi 17:42
Gaziantep FK - Galatasaray | FutbolArenaTV

Süper Lig 11. haftasında Gaziantep FK - Galatasaray maçının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

FutbolArena - Süper Lig 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Hafta arası Real Madrid'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve ligde moral arayan sarı kırmızılılar, Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Gaziantep FK - Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Gaziantep FK - Galatasaray maçı öncesi ve sonrası stattan bağlantılar, stüdyodan yorumlar ve basın toplantılarından görüntülerle müsabakanın tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 
 

Gaziantep FK - Galatasaray maçı ilk 11'leri

 

Gaziantep FK - Galatasaray maç haberleri


UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta karşılaşmasında Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, bu maçın ardından İstanbul'a dönmeyerek çalışmalarını İspanya'da sürdürdü. İspanya'daki çalışmalarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Madrid'den Gaziantep'e ulaştı. Gaziantep Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılıları çok sayıda taraftar karşılarken, taraftarlar Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bazı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Kafile daha sonra havalimanından kamp yapacağı otele hareket etti. Gaziantep Kalyon Stadı'nda 9 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantep FK-Galatasaray maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. (İHA)
 

Gaziantep FK - Galatasaray maçı saat kaçta?


Süper Lig 11. haftasında Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Gaziantep FK - Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!