comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'la ilgili Rıdvan Dilmen'den önemli vurgu: 'Kafaya koymuşlar...'

10 Eylül 2017, Pazar 20:56
Galatasaray'la ilgili Rıdvan Dilmen'den önemli vurgu: 'Kafaya koymuşlar...'

Antalyaspor - Galatasaray maçının ilk yarısını Rıdvan Dilmen yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 4. haftasında Antayaspor karşısında ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı. Devre arasında Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı. 


Antalyaspor - Galatasaray Rıdvan Dilmen'in yorumları


Maçın devre arasında NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayla ilgili olarak şunları söyledi:

"GALATASARAY KAFAYA KOYMUŞ..."
"Galatasaray'ın ikinci deplasmanı. İçerde coşkulu ve isteğe oyun eklemişti. Bugün yine coşkulu ve kafaya koymuş ben bu sene şampiyon olacağım havasında bir Galatasaray. Gol için hayatını verecek Gomis'le golü buldular."

"TEK HANDİKAP"

"Galatasaray'la ilgili tek handikap, tek kanattan gidiyorlar. Sadece sağ kanat. Sol kanatta Tolga ve Linnes sağ ayaklı oldukları için genelde sağı tercih ettiler."

"ANTALYASPOR FENA TAKIM DEĞİL"

"Galatasaray oyunu çok kendi sahasında kabullendi ve rakip yarı alana oyunu yıkamadı. Antalyaspor fena takım değil, 1-0 dezavantajıyla daha da atak oynamaya başladılar. Kadro sıkıntıları da var. Nasri yok, Deniz yok. Ancak tabi kolay bir deplasman değil her yönüyle. İklimiyle ve fizikli yönüyle. Geçen sezonu iyi bitiren bir takım. Bu yıl iyi başlamadılar ama fiziği iyi olan takım."

"EĞER 2'Yİ BULAMAZSA..."
"Galatasaray'ın kontrada tehlikeli olması için soldan da gelmesi lazım. Tek taraflı gelmesi lazım. Daha atlet bir oyuncu oyuna girerse 2'yi bulabilir. Eğer 2'yi bulamazsa Antalyaspor sürpriz gol çıkarabilir. Bu tip maçlar çok zordur. 2'yi atmazsanız hep rakibi yüklendirirsiniz ve geriye yaslanırsınız. Tudor eğer sol çizgiye atlet bir oyuna sokarsa avantajlı olur."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!