comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın yıldızlarına Kıvanç Tatlıtuğ örneği!

03 Kasım 2017, Cuma 23:36
Galatasaray'ın yıldızlarına Kıvanç Tatlıtuğ örneği!

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ettiği maçın ardından NTV Spor'da Serdar Ali Çelikler NTV Spor'da sarı kırmızılı takımın yabancı futbolcularına övgüler yağdırdı. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 11. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup etti. Maçın ardından NTV Spor'da Serdar Ali Çelikler, sarı kırmızılı takımla ilgili son derece çarpıcı teşhislerde bulundu. 
 

Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği Serdar Ali Çelikler'in yorumları


Galatasaray - Gençlerbirliği maçının ardından NTV Spor'da Serdar Ali Çelikler, Kırmızı Çizgi programında sarı kırmızılı takımla ilgili çarpıcı teşhislerde bulundu. 

"İKİ FARKLI BAKIŞ AÇISI"
Bu işe 3 haftalık periyot itibariyle bakmak lazım. İki türlü yorum yapabiliriz Galatsaaray için. Diyebiliriz ki, Fener'i yenemedin. Kötü oynadın, yeniliyordun. Dua et Aykut Kocaman'a. O da son 10 dakika korktu. Trabzon'da patladın. Çok kötü oynadın. Rakip kaleye gidemedin. Gençlerbirliği zaten lig sonuncusu, 5 atsan ne olur. Bu negatif bakış açısı. Bir de pozitif bakış açısı var. Fenerbahçe'yi yenemedin ama hakem %100 penaltıyı vermedi. O penaltıyı atsak yenerdik. Sonuçta rakibimiz de Fenerbahçe'deydi ve rakibimize pozisyon vermedik. Trabzon'da zaten Halis zorladı. Burada da 5 attık baba. 

"ESAS BAKILMASI GEREKEN YER İSE..."
Bu ikisinin yerine optimum bakış açısı şu, Fenerbahçe ile oynadın kötü futbol oynadın. Seni oynattırmadı Fenerbahçe. Trabzon maçında evet Tudor'un hatası var. Denayer nereden çıktı? Hepsi tartışılır. Ancak olağanüstü Trabzonspor vardı. Bunu göz ardı etmemek lazım. O gün de Trabzonspor'da inanılmaz bir Yusuf ve mükemmel Okay izledik. Ona rağmen maç 2-2 bitebilirdi. Gençlerbirliği'ni 2-1 yensen, 89'da da rakip beraberliğe gelmişken 3'ü atsan biraz mırıldanma olur. Ancak 5 atarsan şunu derim ben, biraz zayıf yakaladı mı atıyor. Demek ki bu takım kendi kalbiresindeki takımlarla oynadığında zorlanacak. Ancak diğer takımların yenme kabiliyeti hala sürüyor. Fenerbahçe'ye bak. Osmanlıspor maçı çok zor. Eğer rakip Beşiktaş veya Galatasaray'la oynasın, yenilmez derim. Ancak Osmanlıspor'u yenmesi çok zor, bunu da diyeyim. 

"GALATASARAY İÇİN BU SEZON BELLİ OLDU Kİ..."

Galatasaray'da bu seneki takım belli oldu ki, biraz dişli rakiplerde zorlanacak. Bursa deplasmanında, Fenerbahçe, Trabzon deplasmanı falan zorlanacak. Diğer takımlara karşı olan performansında gerileme yok. Bu önemlidir, bu işler buradan geçiyor. 

"GALATASARAY'DA KIVANÇ TATLITUĞ'UN KANKASI OLACAK ADAM YOK"

Tudor'da büyük takım hocası nosyonları yok. İyi bir teknik direktör, taktik bilgisi iyi. Bu taktik olaylarına çalışıyor. Çalışkan adam ama büyük takım hocalığı nosyonluğu yok. Öte yandan baktığınız zaman takımına hakim. Bir de Galatasaraylı futbolcuların tamamı, bu seneki yabancların tamamı evden işe, işten eve adamlar. Öyle Kıvanç Tatlıtuğ'un kankası olacak adam yok. Belhanda evden çıkmıyor. Gomis kendisine özel fizyoterapist getirmiş, maaşını kendisi ödüyor. Hepsi üst düzey profesyonel. Çalışmak prensiplerinde sorun olmayan tipler. Taktik olarak da Tudor bir şeyler veiryor. Bu takım öyle, böyle ligin hocasına kadar gider. Ancak kriz yönetiminde büyük takım hocası nosyonluğu eksik. Fatih Terim olsa Trabzospor maçını en kötü beraberliğe bağlar getirdi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!