comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'i! Fatih Terim'in zorunlu tercihi

06 Nisan 2019, Cumartesi 17:31
Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'i! Fatih Terim'in zorunlu tercihi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor maçı için belirlediği ilk 11 resmen açıklandı.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Önemli eksiklerin bulunduğu kadroda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ilk 11'de zorunlu tercihlerde bulundu. Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'i resmen açıklandı.
 

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'ler


Galatasaray'da Badou Ndiaye ve Christian Luyindama kart cezaları nedeniyle Yeni Malatyaspor maçı kadrosunda yer alamadı. Kostas Mitroglou ile Yuto Nagatomo devam eden tedavi süreci nedeniyle Yeni Malatyaspor maçına yetişemedi. Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor'da ise Mustafa Akbaş dışında eksik bulunmadı.

EMRE TAŞDEMİR YEDEĞE ÇEKİLDİ
Kaleyi Fernando Muslera'ya emanet eden Fatih Terim savunma dörtlüsünü Mariano, Donk, Marcao ve Linnes'ten oluşturdu. Kupa maçında ilk 11'de olan Emre Taşdemir, yedek kulübesine çekildi. Ndiaye'nin yokluğunda orta saha üçlüsünde Fernando, Emre Akbaba ve Belhanda görev aldı. Fatih Terim kanatlarda Onyekuru ve Sofiane Feghouli'ye formayı verdi. Galatasaray'ın gol silahı Mbaye Diagne oldu.

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Linnes, Fernando, Emre Akbaba, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

Galatasaray'ın yedekleri: İsmail, Ahmet, Selçuk, Sinan, Ömer, Semih, Emre Taşdemir, Yunus, Muğdat

Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i: Farnolle, Chebake, Mina, Robin Yalçın, Bülent, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem, Kamara.
 

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, ne zaman?


Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de kritik bir maça çıkıyor. Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u ağırlayacağı karşılaşmaya sarı kırmızılı taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı 6 Nisan 2019 Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!