comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın transferde ilk adayı Morgan Schneiderlin

07 Ağustos 2019, Çarşamba 01:14
Galatasaray'ın transferde ilk adayı Morgan Schneiderlin

Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar, Morgan Schneiderlin'in kiralanması için Everton ile görüştü. Fransız ön libero, Galatasaray'ın transferdeki ilk tercihi oldu.

FutbolArena - Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar, bugün Morgan Schneiderlin'in kiralanması için Everton ile görüştü. Bakayoko ve Elneny alternatif adaylar olarak belirlendi. Morgan Schneiderlin kimdir? Galatasaray'ın transferdeki ilk tercihi hakkında merak edilenler bu haberde.
 

Galatasaray Morgan Schneiderlin'i transfer edecek mi?


Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre Galatasaray'ın 6 numara transferinde 1 numaralı adayı Morgan Schneiderlin oldu. İngiltere'de bulunan Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar, bugün ilk tercih olan Morgan Schneiderlin'in kiralanması için Everton ile görüştü.

6 numara transferinde Bakayoko ve Elneny alternatif adaylar olarak belirlendi. Şükrü Hanedar'ın İngiltere'de bu 3 adaydan 1'ini Galatasaray'a kazandıracağı ve ön bilero transferinin yakın zamanda tamamlanacağı belirtildi.
 

Morgan Schneiderlin kimdir?


29 yaşındaki Fransız ön libero oyuncusu Morgan Schneiderlin, kariyeri boyunca 15 kez milli takım formasını terletti. 2017 yılından beri Everton'da top koşturan Morgan Schneiderlin, geçen sezın sadece 16 maçta forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti. Everton, Fransız futbolcuyı Manchester United'dan 23 milyon avroya transfer etmişti. Strasbourg altyapısında yetişen Morgan Schneiderlin, İngiltere'ye Southampton formasıyla adım atmıştı.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!