comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurul kararı alma sebebi

07 Kasım 2017, Salı 16:39
Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurul kararı alma sebebi

Galatasaray Kulübü alınan karar neticesinde 2 Aralık 2017'de Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Galatasaray'ın neden bu kararı aldığına ise FutbolArena ulaştı. 

FutbolArena Özel - Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken yönetimin olağanüstü genel kurul kararı alması akıllarda soru işareti yarattı. Galatasaray Kulübü, neden olağanüstü genel kurul kararı aldı.
Sarı kırmızılı kulüp 2 Aralık 2017 tarihinde genel kurul yapma kararı aldığını resmi sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Galatasaray yönetimi neden bu kararı aldı. Hemen yönetim ve camiadan aldığımız bilgileri aktaralım.
 

Galatasaray'ın olağanüstü genel kurul kararı alma sebebi ne?


2016 Mart ayında Dursun Özbek yönetimi için sıkıntılı geçen Mali Genel Kurul toplantısında Ahmet Özdoğan başta olmak üzere bazı genel kurul üyeleri denk bütçe tasarını gündeme getirdi. Ve Galatasaray yönetimi de bu tasarıyı ibra oylamasının ardından kabul etti.
Sarı kırmızılı kulübünde sezon başında yaptığı transfer harcamaları sonrasında denk bütçe oluşturulamadı. Bu nedenle Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu, bu toplantıda Genel Kuruldan ek bütçe yetkisi isteyecek.
Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!