comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Mitroglou'yu UEFA kadrosuna almama sebebi

08 Şubat 2019, Cuma 14:09
Galatasaray'ın Mitroglou'yu UEFA kadrosuna almama sebebi

Galatasaray'ın yeni transferi Kostas Mitroglou'yu UEFA kadrosuna almama nedeninin Benfica ile ilgili olduğu öne sürüldü.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın ara transfer döneminin son gününde marsilya'dan kiraladığı Kostas Mitroglou'nun UEFA kadrosuna bildirilmeme sebebiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınında yer alan haberlere göre Yunan golcünün UEFA kadrosuna alınmama sebebinin, Benfica maçlarında forma giyemeyecek olmasından kaynaklandığı belirtildi. 
 

Galatasaray Haberleri: Mitroglou, UEFA kadrosunda neden yok?


2017 yılında Benfica'dan Marsilya'ya transfer olan Mitroglou'nun Portekiz takımında hala hakları bulunduğu iddia edildi. Benfica'nın Mitroglou transferinden pay hakkı olduğu ve bu nedenle Yunan golcünün kendilerine karşı bir takımda forma giymemesi için sözleşmesine özel bir madde koydurduğu iddia edildi. Sarı kırmızılıların da bu nedenle Yunan golcüyü UEFA kadrosuna bildirmediği öne sürüldü. 
 

Mitroglou transferini kim yaptı?


Süper Lig'de şampiyonluk şansını sürdüren Galatasaray'da Mitroglou'nun ilk 11'de başladığı ve etkisiz bir performans sergilediği Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Fransa'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yunan golcünün transferinde teknik direktör Fatih Terim'in istekli davranmadığı ancak yönetimin bu transferi gerçekleştirdiği kaydedildi.

Deneyimli teknik adamın Mitroglou'ya çok fazla forma şansı vermeyeceği ve Diagne'nin cezasının sona ermesiyle ilk 11'de Senegalli futbolcuyu oynatacağı iddia edildi. 
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!