comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Evra transferinde Fatih Terim'in kararı

06 Ocak 2018, Cumartesi 00:58
Galatasaray'ın Evra transferinde Fatih Terim'in kararı

Galatasaray'ın Patrice Evra'yı transfer etmesinin an meselesi olduğu İtalyan basınında iddia edilirken, Fatih Terim cephesinde ise şu an itibariyle tecrübeli futbolcuya sıcak bakılmıyor. 

FutbolArena Özel - Galatasaray Transfer gündeminde son günlerde İtalyan basınında sarı kırmızılı takıma gelmesi an meselesi olduğu iddia edilen Evra transferinde yönetim Fatih Terim'in kararırını beklerken, deneyimli teknik adam Evra'ya ilk aşamada sıcak bakmıyor. GS Transfer Haberleri FutbolArena'da!
 

Galatasaray Patrice Evra'yı transfer ediyor mu?


Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Evra için somut bir adım atılmamasını istedi. Sol bek arayışında olan Galatasaray'a teklif edilen ve sarı kırmızılı takıma gelmeye sıcak bakan Patrice Evra alakalı Teknik Direktör Fatih Terim'in kafasında soru işaretleri, çekincelerinin olduğunu belirttiği ortaya çıktı.

Bu nedenle Galatasaray'da Evra transferi için Terim'den gelen bu haber üzerine beklemeye alındı. Terim'den onay gelirse ancak Fransız oyuncu ile masaya oturulacak. Tecrübeli teknik adam sol bek için başka alternatifleri değerlendiriyor.
 

Patrice Evra kimdir?


Kariyerinin büyük bir bölümünü Manchester United forması altında geçiren 36 yaşındaki yıldız sol bek oyuncusu daha sonra Juventus ondan sonra Marsilya'nın yolunu tutmuştu. Marsilya ile sözleşmesi bir taraftara tekme atması nedeni ile sonlandırılan Fransız yıldız, kariyeri boyunca 691 karşılaşmaya çıktı ve 17 gol, 50 asistlik performans sergiledi.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!