comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan sol bek Eliseu transfer açıklaması

12 Temmuz 2017, Çarşamba 18:07
Galatasaray'dan sol bek Eliseu transfer açıklaması

Galatasaray'ın Eliseu'yu transfer edeceği yönündeki iddiaların ardından sarı kırmızılı yöneticilerden bu konuyla ilgili olarak açıklama geldi. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da sol bek transferinde Portekiz basınında Eliseu'nun ismi geçerken, 33 yaşındaki futbolcuyla sarı kırmızılı yönetimin ilgilendiği ve tecrübeli futbolcuya son derece cazip bir teklif öne sürüldüğü iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Galatasaraylı idareciler FutbolArena'ya son gelişmeleri aktardı.

GS Transfer gelişmeleriyle ilgili tüm haberler FutbolArena'da!


Galatasaray Eliseu'yu mu transfer ediyor?


Belhanda, Maicon ve Gomis'in ardından Mariano'ya imza attıracak olan Galatasaray Kulübü için önemli bir iddia daha ortaya atıldı. Kadrosuna bir de sol bek takviyesi yapacak olan Galatasaray'ın Eliseu'ya talip olduğu iddia edildi. Portekiz basınından O Jogo Gazetesi, Galatasaray'ın bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Eliseu'ya reddedemeyeceği bir teklif yaptığını okuyucularına duyurdu.
FutbolArena ise bu önemli iddiayı Galatasaraylı idarecilere sordu. Sarı kırmızılı yöneticiler, Portekizlilerin iddiası için " Eliseu, transfer listemizde yok. Böyle bir transfer girişimimiz ve oyuncuya sunduğumuz teklif yok" dedi.
 

Eliseu kimdir?


2014 yılından bu yana Benfica forması giyen 33 yaşındaki futbolcu Eliseu, geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 12 maça çıktı. Eliseu Portekiz milli takımıyla da 25 maça çıktı. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!