comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Kostas Mitroglou kararı (Mitroglou gönderilecek mi?)

05 Haziran 2019, Çarşamba 13:29
Galatasaray'dan Kostas Mitroglou kararı (Mitroglou gönderilecek mi?)

Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, Yunan golcü Kostas Mitroglou ile bir araya gelerek oyuncuya teşekkür edilecek.

FutbolArena Özel Galatasaray'da Yunan golcünün ayrılığı artık yüksek sesle konuşulurken, bu konuya tecrübeli teknik adam son verecek. Önümüzdeki hafta Galatasaray yönetimi ile bir araya gelecek olan Teknik Direktör Fatih Terim, yeni sezon adına kadro planlamasını da yapacak.


Galatasaray Haber: Galatasaray Kostas Mitroglou ile yollarını ayıracak mı?


Santrfora mutlaka takviye isteyen Fatih Terim'in, Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou ile de kendisi görüşecek. Tecrübeli teknik adamın Yunan golcü ile görüşerek öncelikle 22. şampiyonlukta katkısından ötürü teşekkür edeceği ve kararını direkt oyuncusuna ileteceği belirtildi.

Fatih Terim'in Kostas Mitroglou'na Galatasaray'da forma şansı bulamayacağını deklare edeceği ve kariyeri adına en doğru tercihin oynayabileceği bir kulübe gitmesi olacağını bildireceği öğrenildi.


Kostas Mitroglou Galatasaray'da kaç gol attı?


Kostas Mitroglou, Süper Lig'de Galatasaray formasıyla oynadığı 7 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
FUTBOLARENA DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU

FutbolArena, 28 Mayıs Salı günü, Galatasaray'ın Yunan golcü Kostas Mitroglou ile gelecek sezon devam etmeme yönünde karar alabileceğini okuyucularına duyurmuştu.

İŞTE O HABER

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Ocak ayında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou'nun durumu bu ay için netlik kazanacak. Mitroglou'nun Galatasaray'daki geleceğini belirsiz kılan nokta ise yabancı kontenjanı.

Şu anda Babel ve Ozornwafor'un katılması, kiralık olan Ndiaye ile Onyekuru'nun dönüşü halinde 14 yabancısı bulunan Galatasaray'da Yunan golcü en zayıf halka durumunda. Teknik heyetin de performansını çok yeterli görmediği Mitroglou ile alakalı karar haziran ayında verilecek. Teknik Direktör Fatih Terim, Mitroglou yerine santrfora başka bir oyuncunun alınmasını isterse Yunan golcü ile yolları ayırmak için görüşülecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!