comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan flaş Fejsa transfer harekatı

12 Temmuz 2019, Cuma 19:22
Galatasaray'dan flaş Fejsa transfer harekatı

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği oyunculardan Fejsa için devreye girdiği ve hem oyuncu, hem de kulüple büyük oranda anlaşma sağladığı iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray'da Fernando'nun Sevilla'ya transferinin ardından öncelik orta sahaya verildi ve teknik direktör Fatih Terim 3 takviye istedi. Sarı kırmızılıların bunun üzerine bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Fejsa için harekete geçtiği iddia edildi. 


Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'da Fejsa transfer iddiası


A Spor'un haberine göre, Galatasaray kulübü Fejsa ve Benfica ile büyük ölçüde anlaşırken, Fatih Terim'in kararı bekleniyor. Benfica'nın 3 milyon euro bonservis talebine Galatasaray sıcak bakarken, her konuda anlaşmanın sağlandığı iddia edildi. 
 

Fejsa (Benfica) kimdir?


2013 yılında Olympiakos'tan Benfica'ya transfer olan Fejsa, 30 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Fejsa bu sezon ligde 18 maçta forma giyerken, tüm kulvarlarda 33 maçta görev yaparak 2.753 dakika sahada kaldı. Gol ve asist katkısı yapamayan Fejsa'nın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!