comScore
1 / 6

Galatasaray'da yönetim kararını verdi! Türk futbolcular...

 

FutbolArena -  Galatasaray’da kritik dönüşüm süreci başlıyor.

 

2 / 6
Yerli futbolcular ile olan sözleşmelere TL’ye çevirmeye hazırlanan Galatasaray’da düğmeye basıldı.
3 / 6

Galatasaray yönetimi Serdar Aziz ve Ömer Bayram’ın milli takımdan dönmesi ile birlikte yerli oyuncular ile masaya oturacak.
4 / 6

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türk parasının kıymetini hakkında koruma kararına ilişkin futbol kulüplerinde yerli ve TC pasaportu olan oyuncuların sözleşmelerinin Türk Lirası’na çevrilmesine karar vermesi nedeniyle yerli oyuncuların sözleşmesini TL’ye çevirecek olan Galatasaray’da bu hafta harekete geçilecek.
5 / 6
Galatasaray yönetimi, bu hafta Serdar Aziz ve Ömer Bayram’ın da Milli Takım kampından dönmesi ile birlikte yerli ve TC pasaportu olan oyuncuları ile toplu halde masaya oturacak. Hafta içinde Bursaspor karşılaşması öncesinde sarı kırmızılı yönetim futbolcuları ile toplantı yapacak.
6 / 6