comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da yıllardır görülmemiş gelişme!

02 Mart 2018, Cuma 21:31
Galatasaray'da yıllardır görülmemiş gelişme!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, futbolcularla beraber personelin de parasını yatırdı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da ligin ilk yarısında yaşanan mali sıkıntılar yavaş yavaş son buluyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, futbolcularla beraber personelin de parasını yatırdı.


Galatasaray'da maaşlar yatıyor mu?


Yıllardır maaşlarını geç alan Galatasaray kulübü çalışanlarına hemen ay başında hak edişleri hesaplarına yatırıldı. Galatasaray yönetimi çalışanlarına 2.6 Milyon TL'lik Mart ayı maaşını yatırdı.

NDİAYE'DEN GELEN PARA İLE...
Bu arada Sarı kırmızılı kulüpte Ndiaye için Stoke City'nin 6 milyon euroluk transfer ödemesini yapması üzerine futbol takımına alacaklarının tamamını yatırıldı.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'TAN PAYLAŞIM

Öte yandan Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve teknik heyetle birlikte çekildiği bir fotoğrafı instagram hesabında paylaştı. Albayrak paylaşımını "Karabük'te akşam yemeği" yazısıyla yayımladı. 


 

Karabükspor - Galatasaray ilk 11'ler


Karabükspor (Muhtemel): Çağlar Şahin, Hakan Aslantaş, Anton Kravchenko, Osman Çelik, İshak Çakmak, Hamidou Traore, Murat Akın, Bliznichenko, Leandrinho, Luis İbanez, Ergin Keleş

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Donk, Selçuk İnan, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis


Karabükspor - Galatasaray maçı ne zaman? Canlı Skor


Süper Lig 2017/2018 Sezonu 24. Hafta mücadelesinde, 12 puan -31 averaj ile son sırada yer alan Kardemir Karabükspor, 47 puan 25 averaj ile lider durumda bulunan Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

12.400 kişi kapasiteli Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. 3 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak maç Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Öte yandan Karabükspor - Galatasaray maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz. 

KARABÜKSPOR - GALATASARAY CANLI SKOR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!