comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Wesley Sneijder ayrılığı açıklanacak

09 Temmuz 2017, Pazar 13:39
Galatasaray'da Wesley Sneijder ayrılığı açıklanacak

Galatasaray'da takımdan gönderilmesi kararı verilen Wesley Sneijder ile ilgili açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

FutbolArena - Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında hazırlıklar devam ederken Wesley Sneijder ile ilgili yönetim karar verdi.
Galatasaray'da 5.5 yıldır forma giyen yıldız oyuncu yönetimle yaptığı görüşme sonucunda indirim talebini reddetmiş ve masadan iki taraf olumsuz ayrılmıştı.
Galatasaray'da Wesley Sneijder'in ayrılığı kesinlik kazanacak. Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'un da kafasında Wesley Sneijder'e yok.


Galatasaray'da Wesley Sneijder ayrıldı mı?


Galatasaraylı yetkililerin yeni transfer Younes Belhanda'ya 10 numaralı formayı vermesinin ardından Sneijder'e 'git' mesajı da vermiş oldu. Sarı-Kırmızılı ekibin 1-2 gün içerisinde Sneijder ile yolların ayrıldığını kamuoyuna paylaşacak.


Galatasaray'da Sneijder transferinde son dakika haberleri


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı olan Wesley Sneijder'ın ayrılmak adına 2017-18 sezonunundaki parasını da talep ettiği ortaya çıktı. Hollandalı oyuncunun, sözleşmesinin feshedilmesi halinde kontrat şartlarının yerine getirilerek garanti ücretini talep etti. Bu talep Galatasaray tarafından olumlu karşılanmadı

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!