Galatasaray'da Igor Tudor haberleri
Igor Tudor'un, Galatasaray takımına verdiği izin ilginç iddialara neden oldu. Bugün antrenman yapan Galatasaray takımının yarınki idmanının Tudor'un gönderileceği için iptal edildiği ortaya atıldı. Ancak gerçeğe FutbolArena ulaştı. Galatasaray takımı, Çarşamba günü yeni sezon hazırlıkları için Avusturya ya da İsviçre'ye yeni sezon hazırlıkları için kampa gidecek.
Tudor bu nedenle en az 9-10 gün kampa gidecek olan futbolcularına aileleri ile vakit geçirmeleri adına yarın izin verdi.
Igor Tudor'dan Galatasaray taraftarına mesaj
Galatasaray taraftarına Östersunds maçı sonrası mesajlarda bulunan Igor Tudor, "Yarın teknik detaylar değil; yürek, karakter ve kişiliğimiz belirleyici olacaktır. Taraftarımızla birlikte turu geçeceğiz." ifadelerini kullandı.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

