comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Tudor, Trabzonspor maçında Gomis'i neden çıkardığını açıkladı

29 Ekim 2017, Pazar 22:15
Galatasaray'da Tudor, Trabzonspor maçında Gomis'i neden çıkardığını açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor Trabzonspor'un futbolunu eleştirdi. Hırvat teknik adam ayrıca Gomis'i neden çıkardığını da anlattı. 
 

Trabzonspor 2-1 Galatasaray Tudor'un açıklamaları


Igor Tudor maçın ardından Trabzonspor futbol anlayışını eleştirdi. Hırvat teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"BU MAÇI UNUTMALIYIZ"
Şu anda yapmamız gereken bu maçı unutup, önümüzdeki maça odaklanmak. Buraya lider ve kendi futbolumuzu oynamak için geldik. Rakibe bakıyorsunuz tamamen futboldan uzak, uzun top ve ikinci top için mücadele. Tabi ki bu onların tercihi. Dediğim gibi önümüzdeki maçlara bakacağız. 

"DEĞİŞİKLİKLERİN SEBEBİ..."

Yaptığımız değişiklikler defans arkası koşularına odaklandık. Feghouli'nin atılması ön taraftaki yaratıcılığımızı etkiledi. Şu anda yapılacak bir şey yok. Önümüzdeki maça odaklanmak durumundayız. 

"TRABZONSPOR'UN FUTBOL ANLAYIŞI BENİM STİLİM DEĞİL"

Duran toptan gol yedik ve futbolda böyle şeyler olabiliyor. Çünkü rakibimiz tamamen buna odaklandı. Bu tarz futbol benim stilim değil. Biz buraya futbol oynamaya geldik ve karşımızda böyle bir rakip bulduk. Yapacak bir şey yok." 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!