comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da transfer için anlaşma sağlandı (GS Haber 11 Mart 2019)

11 Mart 2019, Pazartesi 10:56
Galatasaray'da transfer için anlaşma sağlandı (GS Haber 11 Mart 2019)

Galatasaray haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik. Günün Galatasaray gazete haberleri burada. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında Antlayaspor'u konuk edecek. Günün Galatasaray Haberleri arasında öne çıkan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Galatasaray haberleri arasında Martin Linnes ile yeni sözleşme konusundaki anlaşma dikkat çekiyor. Galatasaray Transfer Haberleri arasında da Luyindama ve Marcao hakkındaki iddialar öne çıkıyor. 
 

Galatasaray Transfer: Galatasaray'da Luyindama ve Marca için transfer takibi


Galatasaray'da devre arasında transfer edilen ve sergiledikleri performansla dikkat çeken Luyindama ile Marcao için Avrupa'nın önemli kulüplerinin Antalyaspor maçında tribünde yer alacağı iddia edildi. (Takvim)

SÜPER LİG'DE İKİNCİ YARININ PUAN DURUMU
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda şu ana kadar oynanan 7 maç sonunda en fazla puan toplayan takım Medipol Başakşehir oldu. 

Süper Lig'de ikinci yarının puan durumu

Başakşehir: 22
Çaykur Rizespor: 19
Beşiktaş: 18
Galatasaray: 17 (-1)
Aytemiz Alanyaspor: 16
Kayserispor: 13
Fenerbahçe: 12

Galatasaray, yeni sözleşme konusunda Martin Linnes ile anlaştı. (Fanatik)

FATİH TERİM: "LİG DAHA BİTMEDİ"

Antalyaspor maçı öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Fatih Terim, "Bizim işimiz kazanmak. Önümüzde 10 maç ve şu an en önemlisi Antalyaspor mücadelesi. Kazanarak devam edeceğiz. Ligde hiçbir şey bitmedi. Bunu göreceksiniz" dedi.



DIAGNE İÇİN ÖZEL HAZIRLIK

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray'da bu akşam Mbaye Diagne'ye çok daha fazla top atılacak. Senegalli futbolcu, kanat oyuncularıyla özel çalışmalar gerçekleştirdi ve istediği pozisyonların hazırlanması konusunda direktifler verildi.

Galatasaray'da yönetimin 1 milyon euroya tekabül eden TL bazında maaş teklifini kabul etmeyen Sinan Gümüş, yıllık 1.5 milyon euro talep etti.

EŞREF HAMAMCIOĞLU'NDAN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

Galatasaray'da başkan adayı olarak ikna edilmeye çalıştığı iddia edilen Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'ndan açıklama



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!