comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu takımdan ayrıldı!

01 Haziran 2017, Perşembe 00:41
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu takımdan ayrıldı!

Galatasaray'da sözleşmesi biten Sabri Sarıoğlu, 1 Haziran itibariyle takımdan ayrılmış oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da 2003 yılından bu yana A takımda forma giyen tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, serbest kaldı. 

31 Mayıs 2017 tarihi itibariyle sözleşmesi son bulan Sabri Sarıoğlu Galatasaray yönetimi ile sözleşme imzalamayınca boşa çıktı. 14 sezondur Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu ile yeniden anlaşıp anlaşılmayacağı henüz bilinmiyor?
Sabri Sarıoğlu bu sezon hem Jan Olde Riekerink, hem de Igor Tudor tarafından ilk etapta ilk 11'de düşünülmemiş ancak daha sonra her iki hocanın da ilk 11'de oynattığı isim olmuştu. Sabri Sarıoğlu bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 33 maça çıkarken 2 gol attı ve bir de asist yaptı. 

Sabri Sarıoğlu transfermarkt verilene göre 1.5 milyon euroluk piyasa değerine sahip. 


Sözleşmesi bitenler son hafta maçlarında oynayabiliyor mu?


Süper Lig'de 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi biten çok sayıda futbolcu bulunuyor. Bu oyuncuları bugünden itibaren serbest statüsünde görünse de kurallar gereği ligin son maçında oynayacaklar. 

Süper Lig referandum dolayısıyla verilen bir haftalık aradan dolayı 3 Haziran'a kadar uzamıştı. Avrupa'da çok sayıda büyük lig 20 takım üzerinden 38 hafta yani Türkiye'den 4 hafta önce oynanıyor ama yaklaşık 2 hafta önce bu ligler tamamlandı. Türkiye'de ise 34 hafta oynanmasına rağmen, hafta içi maç oynatılmadığı için lig 3 Haziran'a kadar uzadı. Ayrıca gelecek yaz Dünya Kupası olduğu için de önümüzdeki sezon erken başlayacak. Bu durum yaz transfer döneminin kısa sürmesine ve futbolcuların az dinlenmesine yol açacağı gibi Dünya Kupası öncesi Türk futbolcuların yorgun düşmesine de sebep olabilir...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!