Galatasaray Haber: Akhisarspor maçında kaçan penaltıyı Sinan Gümüş kullanmak istedi
Galatasaray, Akhisarspor deplasmanında 3 puan mücadelesine çıktı. Mücadelenin 41. dakikasında sarı kırmızılı takım penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Garry Rodrigues'in penaltı atışını Akhisarspor kalecisi Fatih kurtardı.
Kazanılan penaltı atışı öncesinde de ilginç bir olay yaşandı. Galatasaray'da Sinan Gümüş penaltı atışını kullanmak istedi ve yedek kulübesine doğru hareket yaptı. Ancak Garry Rordigues ısrarla penaltıyı kullanmak istedi ve atışı kullandı.
Akhisarspor - Galatasaray maçı penaltı pozisyonu
Akhisarspor - Galatasaray maçının 41. dakikasında sarı kırmızılı takımın kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz ile Serginho arasındaki ikili mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Serginho'nun rakibine yaptığı harekete faul dedi ve penaltı kararını gösterdi. Serginho bu pozisyonun ardından sarı kart gördü. Penaltıda topun başına geçen Garry Rodrigues'in vuruşunu kaleci Fatih Öztürk kurtardı.
Bu sezon başında Süper Kupa'da oynanan Akhisarspor - Galatasaray maçında Gomis'in de penaltısını kurtaran Fatih Öztürk, ligde de Garry Rodrigues'in penaltı vuruşunda yine başarılı oldu.
Galatasaray'ın kaçırdığı penaltı atışları
Galatasaray, Akhisarspor deplasmanında 3 puan mücadelesine çıktı. Galatasaray, Akhisarspor maçının 41. dakikasında penaltı kazandı. Kullanılan penaltı atışında Garry Rodrigues'in topunu Akhisarspor kalecisi Fatih kurtardı.
Opta verilerine göre, Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı son beş penaltının sadece birini gole çevirebildi: Rodirgues v Akhisarspor (Kaçtı), Gomis v Göztepe (Gol), Gomis v Akhisarspor (Kaçtı), Gomis v Beşiktaş (Kaçtı), Gomis v Konyaspor (Kaçtı).
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.