comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Nzonzi ve Muslera'ya tam not

19 Eylül 2019, Perşembe 12:39
Galatasaray'da Nzonzi ve Muslera'ya tam not

Galatasaray'da Club Brugge maçı sonrası teknik heyet Nzonzi ve Muslera'nın performansına tam not verdi.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda golsüz berabere kalan Galatasaray'da teknik heyet maç sonrasında sıcağı sıcağına bir analiz yaptı. Sarı kırmıızlı teknik heyet, Steven Nzonzi ile Fernando Muslera'nın performanslarına tam not verdi.
 

Galatasaray Haberleri 19 Eylül 2019


Şampiyonlar Ligi A Grubu'na 1 puanla başlayan ve Club Brugge ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da, 90 dakikanın analizi ise dönüş uçağında yapıldı. Galatasaray, sabaha karşı İstanbul'a inerken sarı kırmızılı teknik heyet 90 dakikayı uçakta tekrar izleyip analizini yaptı.

Club Brugge deplasmanında orta saha hattının en başarılı ismi Steven Nzonzi bulundu. Fransız oyuncunun fizik gücü, hamleleri, pas isabet yüzdesi ile teknik heyetten, kritik kurtarışlara imza atan Muslera ile birlikte tam puan aldı. Fizik olarak yüzde 100 hazır olmayan Lemina yine performans olarak sınıfı geçemezken, Gabonlu futbolcunun kondisyoner Bartali ile ekstra çalışmaları artıracağı belirtildi.
FATİH TERİM'İN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

"İç sahada Türk Telekom Stadı'nda milyarlık bütçelere sahip iki takım gelecek. Bu grubun ilginç olacağını söylüyorum. O ilginçliği yaşayabilmek için bizi bir şeyler yapmamız lazım. Oynanmayan maçın neticesini favori olarak kağıt üstünde söyleyebiliriz ama oyunda neler olacağını Allah bilir. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 50.000 seyircimizle beraber rakipler adına kolay olmayacağını düşünüyorum."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!