comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Igor Tudor'dan namağlup açıklaması

25 Ekim 2017, Çarşamba 11:46
Galatasaray'da Igor Tudor'dan namağlup açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, oyuncuları ile yaptığı görüşmede Fenerbahçe derbisinin geride kaldığını, Trabzonspor mücadelesine odaklanmaları gerektiğini istedi.

FutbolArena - Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, oyuncularına Fenerbahçe derbisini geride bırakıp Trabzonspor mücadelesine motive olmalarını istedi. Fenerbahçe derbisini geride bırakan Galatasaray futbol takımı, Trabzonspor mücadelesinin hazırlıklarına başladı. 


Galatasaray'dan Trabzonspor maçı hazırlığı


Galatasaray futbol takımı, Süper Lig'in 10. hafta karşılaşması kapsamında Trabzonspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü İgor Tudor, Trabzonspor deplasmanı için hazırlıklara başlayan takımı ile Florya'da bir toplantı yaparak, oyuncularından artık Fenerbahçe derbisini unutup bu karşılaşmaya konsantre olmalarını istedi.

''DERBİ MAÇ GERİDE KALDI, İŞİMİZE BAKALIM''
Derbi maçın artık geride kaldığını ve maçta yaşanan hakem hatalarını konuşmanın yersiz olduğunu vurgulayan Tudor, "Oynadık ve bitti. Derbi maçı artık geride kaldı. Biz işimize bakalım ve Trabzonspor deplasmanını düşünelim. Hepinizden bu maça tam anlamıyla konsantre olmanızı bekliyorum. Bizim için en önemli deplasman olacak" dedi.

''NAĞAMALUP ÜNVANI İLE GERİ DÖNELİM''

Bordo-Mavili ekibin son haftalarda aldığı sonuçlar ve yaşanan teknik direktör değişikliğine de dikkat çeken genç teknik adam, "Trabzon'a namağlup unvanımızla gideceğiz ve kazanarak geri döneceğiz. Elbette bizi yenerek yeni bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Ancak biz buna asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!