comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da flaş Didier Drogba gelişmesi

16 Kasım 2017, Perşembe 09:07
Galatasaray'da flaş Didier Drogba gelişmesi

Galatasaray forması ile unutulmaz anlar yaşatan Didier Drogba yeniden sarı kırmızılı camiaya dönebilir.

FutbolArena - Galatasaray forması ile unutulmaz anlar yaşatan Didier Drogba yeniden sarı kırmızılı camiaya dönebilir. Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz gün futbol kariyerini sezon sonunda sonlandıracağını açıklayan futbol efsanesi Didier Drogba'yı sarı kırmızılı kulübün CEO'su olarak yeniden getirmeyi hedefliyor. 


Didier Drogba Galatasaray'a geri mi dönüyor?


Lucescu'yu kulübün başına CEO olarak getirmek isteyen Dursun Özbek, bu hevesine ulaşamayınca geri adım atmıştı. Fakat A Spor'da katıldığı canlı yayında "futbol aklı" hedefinden vazgeçmediğini itiraf etmişti. O dönemde Başkan Özbek'in hedefinin eski göz ağrısı Mathias Sammer olduğu gündeme gelmişti. Ancak Başkan Özbek'in kafasındaki ismin Didier Drogba olduğu konuşulmaya başladı.

OLUMLU DÖNÜŞ ALINDI
Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dursun Özbek'in gelecek yıl futbolu bırakacağını açıklayan Drogba'ya sportif direktörlük konusunu açtığı ve olumlu dönüş aldığı belirtildi. Başkanın mayıs ayında yeniden seçilmesi durumunda bu planını devreye sokacağı öğrenildi.


Didier Drogba'nın kariyeri


Kariyerinde Marsilya, Chelsea, Galatasaray, Şanghay Shenhua, Montreal Impact gibi takımların formalarını terleten başarılı forvet, geçen sezon Phoenix Rising ile 14 maçta 9 gol atmıştı.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!