comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Fernando'da yırtık şoku! Garry Rodrigues ve Mariano ise...

25 Aralık 2017, Pazartesi 18:43
Galatasaray'da Fernando'da yırtık şoku! Garry Rodrigues ve Mariano ise...

Galatasaray'da Bucaspor maçı öncesi basına açık şekilde gerçekleşen antrenmanda sakatlıkları bulunan Fernando, Mariano ve Garry Rodrigues'in son durumları hakkında açıklama yaptı. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 17. haftasında sahasında Göztepe'yi 3-1 mağlup ederken bu müsabakada sakatlanan Fernando ve Garry Rodrigues'in yanı sıra yine bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mariano'nun durumları hakkında kulüp doktoru Yener İnce açıklamalarda bulundu. 
 

Galatasaray'da sakat futbolcuların son durumları


Galatasaray'ın, Süper Lig 17. haftasında Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta sakatlanan Garry Rodrigues ve Fernando'nun yanı sıra Mariano'nun durumları hakkında açıklama yapıldı. 

Galatasaray'ın Göztepe ile oynadığı maçta sakatlanan Fernando'nun iç yan bağlarında yırtık tespit edildi. Ancak yıldız futbolcunun ameliyat edilmesine gerek duyulmadığı açıklandı. Fernando'nun tedavisi kamp dönemine kadar sürecek ve durumuna sonra bakılacak. Fernando bu süreçte en az 3 hafta takımla çalışamayacak. Sosyal medyadan açıklama yayınlayan Fernando, "Tüm mesajlarınız için teşekkür ederim, futbolda bunlar var, hedefe yürümeye devam!" ifadelerini kullandı.
GARRY RODRİGES'TE ADALE ZORLANMASI

Öte yandan yine Göztepe maçında sakatlanan Garry Rodrigues'in ise sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildiği, bu nedenle Bucaspor ile oynanacak kupa maçında riske edilmeyeceği fakat çok ciddi bir durumunun olmadığı açıklandı. 

MARİANO GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'da basına açık şekilde gerçekleşen antrenmanda kulüp doktoru Yener İnce, Mariano'nun durumu hakkında da açıklama yaptı. Bir süredir takımdan ayrı kalan yıldız futbolcunun sakatlığının geçtiği ve tatil döneminin ardından kampta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!