comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Fernando Muslera krizi

06 Şubat 2019, Çarşamba 09:39
Galatasaray'da Fernando Muslera krizi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gelecek sezon Ryan Donk ve Fernando Muslera'yı takımda düşünmediği iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son zamanlarda yaşadığı formsuz durum neden ile eleştirilen Fernando Muslera'yı gönderip yerine Medipol Başakşehir'inde kaleyi Mert Günok'a kaptıran Volkan Babacan'ı istediği iddia edildi. 


Galatasaray Transfer: Fernando Muslera satılacak mı?


Galatasaray için flaş bir iddia gündemi sarstı. Son hafatalarda sıkça eleştilerilen tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın sezon sonunda satılacağı iddia edildi. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fernando Muslera ile Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar estiği ve tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda Muslera'yı takımda görmek istemediği iddia edildi.

Fatih Terim'in Fernando Muslera yerine Volkan Babacan'ı istediği tecrübeli file bekçisinin de gelişmelerden haberdar olduğu ve Fatih Terim'e tavır aldığı iddia edildi.
 

Muslera kaç maç oynadı, Muslera kaç gol yedi?


Galatasaray kaptanı Fernando Muslera bu sezon sarı kırmızılı takım ile 27 karşılaşmada süre alırken kalesinde 31 gol gördü. Muslera bu süreçte 2,460 dakika süre aldı. Fernando Muslera'nın Galatasaray ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli file bekçisi Galatasaray kariyerinde 308 karşılaşmada süre alırken kalesinde 345 gol gördü.


Galatasaray, Ryan Donk'u gönderecek mi?


Fatih Terim'in takımın başına gelmesi ile birlikte geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ryan Donk için Galatasaray defteri kapanmak üzere. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, sezon başında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Hollandalı futbolcu için Fatih Terim'in yönetime olumsuz rapor verdiği ve gelecek sezon takımda düşünmediği iddia edildi.

FATİH TERİM GÖZÜNÜ GENÇLERE ÇEVİRDİ

Ocak ayı transfer döneminde 6 yıldız isim ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim genç oyunculardan vazgeçmiyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fatih Terim gençlere sadece kupada değil ligde de forma şansı verecek. Terim, başta Yunus Akgün, Celil Yüksek, Atalay Babacan ve Gökay Günay olmak üzere bir çok genç futbolcuya sezon sonunda kadar lig ve kupa maratonunda forma şansı verecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!