comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Fatih Terim'den Gençlerbirliği hamlesi

25 Şubat 2020, Salı 15:15
Galatasaray'da Fatih Terim'den Gençlerbirliği hamlesi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı öncesi futbolcuları motive etmek için çalışmalara başladı.

FutbolArena - Tam 21 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup eden Galatasaray'da, Fatih Terim ‘konsantrasyon' uyarısı yaptı. Ezeli rakibini iyi bir futbol ortaya koyup 3-1 mağlup eden Galatasaray'da, tecrübeli teknik adam sarı kırmızılı oyuncularını tebrik etti ve çekindiği noktayı açıkça dile getirdi.

Başarılı bir oyun ve skor elde eden oyuncularının halen Fenerbahçe maçının etkisinde olduğu gören Fatih Terim, dün takımına 1 gün izin verirken sürpriz bir konuşmaya imza attı. Gençlerbirliği maçında sarı kırmızılı takımın ‘konsantrasyon' eksikliği yaşamasından çekinen Fatih Terim, yaptığı konuşma ile ilk hamlesini yaptı.
"FENERBAHÇE MAÇI KAZANILDI VE BİTTİ
ŞAMPİYONLUĞUN YOLU BU TİP MAÇLARDAN GEÇİYOR"


Sarı kırmızılı teknik adam, G.Birliği'nin önemli ve ciddiye alınması gereken bir takım olduğunu hatırlattı ve “ Evet, Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak galip geldik. Hepinizi tekrar tebrik ederim. Ancak bu maç oynandı ve bitti. Şampiyon olup hedefe ulaşamadıktan sonra bu galibiyetin anlamı yok. Derbiler ve bu galibiyetler her zaman önemlidir. Büyük bir maç kazandık fakat sonuçta biz 3 puan kazandık. Yolumuza devam etmeliyiz. Çarşamba günü Florya'ya tamamı ile bu maçın etkisinden çıkıp Gençlerbirliği karşılaşmasına konsantre bir şekilde gelmenizi istiyorum. Fenerbahçe maçı kazanıldı ve bitti! Motivasyon ve konsantrasyon sorunu yaşamamalıyız. Şampiyonluğun yolu bu tip maçlardan geçiyor. Ve Gençlerbirliği maçında hata yapma şansımız yok” dedi.

Terim, konsantrasyon konusuna dikkat çekerken bu sezon Türk Telekom Stadyumu'nda kaybettikleri basit puan kayıplarını da hatırlatıp G.Saray futbol takımının dikkatini çekti.Sarı kırmızılılar ligin ilk yarısında net favori olarak çıktığı Konyaspor ve Ankaragücü maçlarında öne geçmesine karşın son dakikalarda yediği gollerle sahasında tam 4 puan yitirmişti.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!