Dursun Özbek mali ve idari açıdan ibra edildi
Galatasaray Kulübünün olağan mali genel kurulunda, Dursun Özbek yönetiminin 2016 yılı faaliyetleri, mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi.
Birçok Galatasaray kulübü üyesi bugün önemli konuşmalar yaptı ve Dursun Özbek zaman zaman sert eleştirilere de maruz kaldı. 45 konuşmacının söz aldığı genel kurulda son konuşmayı yine Dursun Özbek yaptı.
Dursun Özbek'in Mali Genel Kurul'da ibra konuşması
Dursun Özbek ibrasının ardından yaptığı konuşmada, "Yaptığınız konuşmalarından çok fazla ders aldım. Baya not aldım. Sağolun, varolun." ifadelerini kullandı. Özbek ayrıca "Yaşasın Galatasaray." sözleriyle mutluluğunu da paylaştı.
Dursun Özbek'in Mali Genel Kurul'da doğum günü kutlandı
Bugün doğrum gününü kutlayan Dursun Özbek için Galatasaray Mali Genel Kurulunda eski 2. başkan Prof. Dr. Mehmet Helvacı, üyeleri başkan Özbek'in, doğum gününü kutlamaya davet etti. Tüm salon alkışlarla Başkan Özbek'in doğum gününü kutladı. Başkan Özbek de ayağa kalkıp alkışla yanıt verdi Özbek'in ayağa kalkıp salona alkışla yanıt vermesi üzerine Mehmet Helvacı espri yaparak "Başkanım benim rolümü çalıyorsunuz" diye takıldı.
Mehmet Koçarslan Genel Kurul üyeliğinden ihraç edildi
Öte yandan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Galatasaray genel kurul üyeliğinden ihraç edildi. Üyelikten çıkarılması görüşülürken Mehmet Koçarslan salonda bazı genel kurul üyeleri tarafından yuhalandı.
Öte yandan 12168 sicil numaralı Mehmet Uğur Sunakan Galatasaray Lisesi mezunu olup başka bir kulüp taraftarı olduğu için üyelikten çıkarıldı. Bu sırada 4-5 üye " Zavallı Fener beter ol beter" diye bağırdı. Ancak salondaki diğer üyeler tezahüratı kesti.

