comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Diagne'ye sosyal medya yasağı

05 Nisan 2019, Cuma 09:51
Galatasaray'da Diagne'ye sosyal medya yasağı

Galatasaray yönetimi performansı ile eleştirilen ve sosyal medya paylaşımları nedeni ile Mbaye Diagne'yi uyardı.

FutbolArena - Galatasaray'ın ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği ancak beklediği verimi henüz alamadığı Senegalli yıldız Mbaye Diagne'ye sosyal medya yasağı geldi.


Galatasaray Haber: Mbaye Diagne'nin sosyal medya paylaşımları


Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: ''Saçma mesajlar görüyorum. Sokakta benim futboldan anlamadığımı düşünen bir sürü aptal insan var.'' açıklamasında bulunmuştu. 

Galatasaray yönetimi Mbaye Diagne ile özel görüşme yaparak sosyal medya hesaplarından yaptığı bu paylaşımlara devam etmemesi istendi. 

 
Diagne'nin Instagram paylaşımı


Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçının 78. dakikasında Diagne'nin yerine Ahmet Çalık oyuna girdi. Sakatlıktan dönen Diagne'nin performansı vasatı aşamayınca Galatasaray taraftarı golcü oyuncuyu kenara gelirken ıslıkladı. 83. dakikada ise Galatasaray'da Onyekuru'nun yerine Sinan Gümüş oyuna girdi. Diagne'nin ardından Onyekuru da oyundan çıkarken ıslıklandı.
"FUTBOLDAN ANLAMAYAN APTAL İNSANLAR"

Yeni Malatyaspor maçında oyundan çıkarkan ıslıklanan Diagne'nin paylaşımı:

"Sokakta futboldan hiç anlamayan aptal insanlar var ama sezon sonunda birçok insanın ağızları kapanacak. Burada konuşmaya gerek olmayan çok fazla sıkıntı var."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!