comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a Vitor Hugo için transfer haberi

20 Mayıs 2017, Cumartesi 16:25
Galatasaray'a Vitor Hugo için transfer haberi

Galatasaray'ın ilgilendiği stoperlerden Vitor Hugo'nun Fiorentina'ya transfer olacağı belirtildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Vitor Hugo için yeni gelişmeler yaşanıyor. Eski Fenerbahçeli oyuncu Edu Dracena, Palmeiras'tan takım arkadaşı olan Vitor Hugo'nun Fiorentina'ya transfer olacağını doğrular nitelikte konuştu.
 

Galatasaray'ın ilgilendiği Vitor Hugo, Fiorentina'ya transfer oldu mu?


Brezilya basınına konuşan 36 yaşındaki stoper, "İtalya'da futbol çok farklı. Defans oyuncuları için orası bir okul gibi. Vitor Hugo da orada oynayarak kendisini geliştirecektir. İtalya'da onu güzel bir kariyer bekliyor. Vitor yakında Avrupa'da oynayacak. Kalitesi üst düzeyde bir oyuncu" dedi.

Sarı kırmızılı takımdan son dakika gelişmeleri için Galatasaray Transfer Haberleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Vitor Hugo kimdir, nasıl futbolcu, kariyeri, mevkisi


Vitor Hugo, Palmeiras'a katıldığı 2015 başından itibaren yaptığımız çalışmada; deneyimli savunma oyuncusunun en çok resmi maçta oynayan oyuncu olduğunu gördük. Vitor Hugo, son 2 yılda tam 118 resmi maçta forma giydi. 
 
2016'da ise Palmeiras'ın tüm kupalarda oynadığı 65 resmi maçın 59'unda görev alan Vitor Hugo bu alanda da zirvede yer aldı. Bu sezon takımının attığı 16 kafa golünün 4'üne sahip olan Vitor Hugo burada da ilk sırayı kimseye bırakmadı. 2016 yılında 5 gole imza atan Vitor Hugo; 21 gollü Gabriel Jesus, 12 gollü Alecsandro, 9 gollü Dudu ve 8 gollü Jean'den sonra 5.sırada kendine yer buldu.
Palmeiras ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Vitor Hugo Transfermarkt verilerine göre 4,5 milyon Euro piyasa değerine sahip.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!